Vidiš, nisi me shvatio. Ja govorim kako većina ljudi vidi temu.
Da, priznajem da sam u uvodnom postu davnih dana, prije 8 mjeseci spomenuo činjenicu da je Regulus bio merit source, dakle priznajem, kriv sam
Nebitno. Nema se tu što priznavati, nitko ne kaže da si kriv ili da je bilo tko kriv, opet napominjem, spominjan je merit više puta u temi i ljudi gledaju da se gura regulus zato što je dijelio merite.
U biti, kao što svi znamo, ne mogu svi postati merit source na forumu, i to postanu obično oni sa najboljom reputacijom na forumu, poštovani članovi zajednice. ..
Ovo je skroz netočno, regulus je "random account." Mnogi merit source-i su "random accounti" Ili imaš dobar argument da potvrdiš svoju tvrdnju?
Na kraju krajeva, to je ionako nezaobilazna činjenica da je Regulus bio merit source i jasno je da će tu i tamo to netko spomenuti ali ne u smislu da "plače " za njegovim meritima već da pokaže koliko je Regulus bio cijenjen na forumu da su ga čak admini promovirali u merit source -a.
Nebitno. Admin vjerovatno nema pojma tko je regulus, a kamoli da li je cijenjen ili ne. Spomenite merite par puta i svi će doći do zaključka da se gura netko zbog merita. Merit source u local = veći rank = veća zarada. Uostalom, nije baš "tu i tamo", pročitaj opet temu.
Uostalom, mislim da ni najveći optimisti među nama više ne očekuju (ako su ikad ozbiljno i očekivali ) da će Regulus ikada ponovno postati merit source.
Također nebitno. Spominjanje merita previše puta dovodi do zaključka da se netko gura jer je djelio merite, uopće je nebitno što će biti poslije.
Ljudi se bore za njega zbog toga što je bio čovjek sa karakterom, koji je mnogima pomogao, savjetima, postovima, okupljajuci nas kao zajednicu. ..
To je subjektivno mišljenje.
Cini mi se da to nismo dovoljno naglasili u topicu i da je rasprava bespotrebno otišla u krivom smjeru soominjanja merita i "pohlepe za meritima " što je jako daleko od istine.
Borimo se već punih 8 mjeseci za Regulusa jer je "ljudina " od čovjeka a ne zbog toga što smo izgubili kravu koja daje mlijeko (merite ).
To je također subjektivno mišljenje. BTW, zbog čega je regulus ljudina?