Selamlar sayın forum sakinleri son zamanlarda sürekli düşündüğüm bir durum bu kripto haber sitesi açma olayı.Aklımda oldukça ilginç bir fikir var açtığım websitesinin forum sakinlerine gelir kapısı olmasını hedefliyorum aynı zamanda.
Ayrıca forumun tüm üyelerinin fikirlerine önem vereceğim.Kısaca açacağım bu kripto haber sitesinin bir nevi forumun sesi olmasını istiyorum.
Gelen reklam gelirlerini de forumdan yardımcı olan arkadaşlar ile paylaşmayı planlıyorum.
Bütçem bu haber sitesi için ilk etapta 10 bin lira. Sizce yeterli mi?
Ayrıca şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum, tüm çalışanların bu forumdan olmasını istiyorum web tasarımcılar çevirmenler yazılımcılar yazarlar. Harcanan paranın bu forumdaki arkadaşlara katkısı olmasını istiyorum özellikle üniversite okuyan fakat bilgisine ve yeteneğine güvenen arkadaşlar.
Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınız benim için değerli.
Bitcointalk’a önem verdiğin için teşekkürler fakat bir işi daha iyi yapan birilerini bulabilecekken, forum üzerinden bulmaya çalışman doğru değil. Yazilan makalelere ve cümlelere Doge ile ödeme yapan bir çok Türk haber sitesi açildi, hiçbiri tutmadı ama yine de sen bilirsin. Bol şans.