İstanbulda olsam bu araçların tek tek plakasını alıp bimer midir cimer midir oraya tek tek vergi veren bir vatandaş olarak bu araçların hangi tarihler arasında hangi amaçlarla kullanıldığına dair yazı yazardım. Bunları böyle koymak yetmeeez! Kim babasının eşeği gibi kullandıysa eğer tek tek gereken ceza onlara kesilmelidir.
Bimer’in, Cimer’in çok da umurundaydı. Bugün siyasi partilerin hiçbiri şu anki yönetim sistemde bu ülkenin vatandaşlarını temsil edemez. 21.yy’da dünyadaki tek güç maddiyat yani Amerikan doları olmuştur. Demokrasinin bize oturması için Atatürk’ün en az 20 sene daha ülke yönetiminde kalip milleti adam etmesi gerekiyordu fakat şu anki sistemde başa kim gelirse gelsin devletin parasini emcukleyecek çünkü biz fanatik bir topluluğuz. Ben bugün İP’ye oy veriyorum, yamuğunu görür çizgisinden çiktiğini sezersem anında silerim ama ülkede CHP, MHP, AKP ve HDPli kesimin neredeyse tamami olaya sadece ideolojik bakiyor dolayisiyla başa kim gelirse ona oy veren seçmen de ‘oh yarasin’ diyor. AKP’li kesimden umudu kestik de, CHP’li kesim de sari saç boyasıyla laik olduğunu sanan teyzelerden oluşuyor. Bu kafadaki insanlara demokratik imkanlar taniyarak ülke nasil sağliklica yönetilebilir? Tabiki de yönetilemez. Türkiye’nin tek bir yönetim şekli olabilir o da Hanlıktır. Ekrem İmamoğlu’nun İBB’den atılan işcileri adam yerine koyup da karşilarinda oturturken işçilerin oturuşunu gördünüz mü? (kokuşmuşluk akiyor, pofff dertlendim)
https://odatv.com/akpli-baskan-olsa-boyle-mi-oturacaklardi-31081921_m.htmlMilletin paçasindan yozlaşmışlık ve riyakarlik akiyor. Oturuşa bakin, karşisindaki bir diktator olsaydı el-pençe-divan duracaklardi :d bu millette saygi yoktur, heleki minnet hiç duymazlar. Bu kadar riyakar bir topluluk da demokrasi ile adam olmaz. Başa kim gelirse gelsin, bu demokratik sistemde güç bulduğu anda, en geç 2. dönemlerinde devlete kendi yandaşlarini doldurmaya ve devletin gelir kaynaklarini yağmalamaya başlar çünkü bizi temsil etmesi gereken adamlar sağlam değil.
1- Vatansever değiller
2- Asker kökenli değiller
Abi sen vatansever değilsen, asker kökenli değilsen tam olarak para kazanmak dişinda neyi amaçliyorsun çok merak ediyorum? Seni ülkenin başinda durmaya iten his nedir? Sadece güç ve para hirsi. Ya biz bu sistemde güç ve para icin gotunu satacak adamlara kendimizi temsil ettiriyoruz. Ne desek boş. A gidince B gelecek ki A’nin gidecegi de garanti değil. biz değişmediğimiz sürece talan ayni talan. Onlara kizmiyorum, bize mustehak.