KriptoAnalist.com web sitesi bir blog alanıdır. İnternette yıllardır trade yapmış olan
forum yazarların bir araya gelerek oluşturduğu bilgi paylaşım alanıdır. Amacımız havada dolaşan bilgiyi, tecrübelerimizle harmanlayıp işlemektir. Böylece okurlarımıza
işlenmiş bilgi sunmaktır.
Saf bilgi dediğimiz herhangi bir taş yada metal gibidir. Onu ellerine alan ustalar işlediğinde ortaya harika sanat eserleri, değerli pırlantalar ortaya çıkar. Analistlerimizin sizler için yapmaya çalıştığı da işte budur.
Bilgiyi işleyerek değerli ve anlamlı hale getirmek.
Yıllardır piyasanın içerisinde olmamıza rağmen platformumuz yeni olduğundan kategorilerin içeriklerini henüz oluşturuyoruz. Bunu yaparken sizlerden gelecek soru-isteklerle daha verimli bir blog oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bunun için bize soru sormaktan ve tavsiye vermekten çekinmeyin lütfen.
Kripto Analist, yazarlarımızın kişisel analizlerini, değerlendirmelerini paylaşacakları bir blog alanıdır. Sadece kripto paralar hakkında değil, hayatın her alanı ile ilgili analiz ve değerlendirmelerini paylaşmaktadırlar. Bu açıdan kişisel bir yönü vardır.
Kripto Analist ayrıca Eğitim, İnceleme ve Haber kategorileri ile bir bilgi, eğitim ve medya sitesidir.
İstek Analiz:Herhangi bir konuda bize soru sorabilir, analiz isteğinde bulunabilirsiniz. Analistlerimiz sizin için bu konuyu değerlendirip fikirlerini yazsınlar. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Analist Olarak Aramıza Katılın
Sizde analiz ve değerlendirmelerinizi bizimle paylaşmak isteyebilir yada yazdığınız haber, eğitim yazıları ile aramıza katılabilirsiniz. Bunun için bize ulaşmanız yeterli. Aramıza katılmanızdan mutluluk, gurur ve sevinç duyarız.
Analist Kadromuz:
Her biri birbirinden değerli analist ve yazarlarımızın listesi gün geçtikçe artıyor. Sizi de aramızda görmek bizi sevindirir.
Kalemder, Mstfprcn, HakanYazıcı, El-Cezeri