Bitcoin Forum
July 04, 2026, 12:23:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62]
  Print  
Author Topic: Mjesečna Analiza za Hrvatsku Lokalnu Zajednicu (Bitcointalk Croatian)  (Read 26174 times)
slackovic
Legendary
*

Activity: 3220
Merit: 1539

View Profile
June 01, 2026, 06:03:00 AM
Last edit: June 01, 2026, 06:48:46 AM by slackovic

Da, svaka čast Rikafip što već godinama održava ovaj thread sa redovnim izvještajima svaki mjesec, uvijek ih je zanimljivo čitati  Cheesy
A čini mi se da se slackovic malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme pa se opet otvorila borba za prvo mjesto.  Grin
Prošli mjesec je bilo puno otvorenih zanimljivih tema na našem lokalu pa nije bilo problem pisati i biti aktivan.
Drago mi je da se i naš izbjeglica SirJohn sigurno vratio iz ratnih krajeva i da se opet aktivirao na našem lokalu.  Grin

Nisam se ja ulijenio nego ste vi ostali krenuli malo aktivnije pisati u našoj sekciji pa se razlika dosta smanjila. Nisam znao da sam bio tako blizu gubitka 1. mjesta u našem lokalu. Ne vjerujem da ću za svibanj imati išta manje postova jer sam zapravo cijelo vrijeme bio u kampanji. Jedino sam imao jedan izlet u kampanju koja je trajala dva tjedna, ali mislim da nisam ništa manje pisao.

EDIT: Sad kad sam u drugom topicu naletio na Bitlist i vidio da imaju arhivu i statistike foruma, išao sam pogledati statistiku za našu sekciju. Što da kažem... Ne piše mi se dobro (slika je statistika postova od 1.5. do 31.5.):

Baš me zanima hoće li statistika biti ista kad Rikafip napravi svoju analizu za svibanj.

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2534
Merit: 8138

Iznad svih Hrvatska!

View Profile
June 01, 2026, 08:27:34 AM

Baš me zanima hoće li statistika biti ista kad Rikafip napravi svoju analizu za svibanj.
S obzirom da uzimam podatke sa istog mjesta, naravno da ce brojevi biti isti. Crni slackovicu, spoilas mi mjesecni pregled.  Cheesy

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
slackovic
Legendary
*

View Profile
June 01, 2026, 08:36:32 AM

S obzirom da uzimam podatke sa istog mjesta, naravno da ce brojevi biti isti. Crni slackovicu, spoilas mi mjesecni pregled.  Cheesy

Haha. Sorry, nisam imao pojma odakle uzimaš podatke. Odnosno nisam znao da je Bitlist arhiva zapravo bivši ninjastic.space
Evo, obećajem da više neću spoilati. Ali jednostavno nisam mogao ne spomenuti kad sam vidio da sam pao na 4. mjesto. Ekipa se stvarno potrudila tijekom svibnja.

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
examplens
Legendary
*

Activity: 4060
Merit: 4736

View Profile WWW
June 01, 2026, 09:15:54 AM
Merited by Rikafip (1)

Eh, kad bi bar u svakoj analizi napisao odakle uzimas podatke, a ne da covek ceka 1220 postova ovde, pa da sam istrazuje  Cheesy

slackovicu, primetno je da si odsutan, ne samo po postovima  Wink

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3626
Merit: 1937

View Profile WWW
June 01, 2026, 09:28:08 AM

Da, svaka čast Rikafip što već godinama održava ovaj thread sa redovnim izvještajima svaki mjesec, uvijek ih je zanimljivo čitati  Cheesy
A čini mi se da se slackovic malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme pa se opet otvorila borba za prvo mjesto.  Grin
Prošli mjesec je bilo puno otvorenih zanimljivih tema na našem lokalu pa nije bilo problem pisati i biti aktivan.
Drago mi je da se i naš izbjeglica SirJohn sigurno vratio iz ratnih krajeva i da se opet aktivirao na našem lokalu.  Grin

Nisam se ja ulijenio nego ste vi ostali krenuli malo aktivnije pisati u našoj sekciji pa se razlika dosta smanjila. Nisam znao da sam bio tako blizu gubitka 1. mjesta u našem lokalu. Ne vjerujem da ću za svibanj imati išta manje postova jer sam zapravo cijelo vrijeme bio u kampanji. Jedino sam imao jedan izlet u kampanju koja je trajala dva tjedna, ali mislim da nisam ništa manje pisao.

EDIT: Sad kad sam u drugom topicu naletio na Bitlist i vidio da imaju arhivu i statistike foruma, išao sam pogledati statistiku za našu sekciju. Što da kažem... Ne piše mi se dobro (slika je statistika postova od 1.5. do 31.5.):

slackovicu, tek četvrto mjesto za svibanj, pa što ti se to dogodilo?  Grin
Ovo ti je vjerojatno najgori plasman u povijesti ovog foruma.
Ako se odmah ne ''uozbiljiš'' izgubit ćeš brzo svoju staru slavu i primat.
Malo sam iznenađen ako je stvarno istina da sam bio najaktivniji u svibnju na ovom lokalu jer zapravo uopće nisam imao osjećaj da sam se nešto posebno trudio.
Bilo je baš par zanimljivih topica i rasprava u kojima sam sudjelovao i to je to.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
SirJohnVonSlotty
Hero Member

Activity: 848
Merit: 1005

#GobaDoGroba

View Profile WWW
June 09, 2026, 08:46:00 AM

Ja ne vjerujem ovome dok se Rile ne pojavi sa svojim infom.
Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
June 09, 2026, 11:27:42 AM

Ja ne vjerujem ovome dok se Rile ne pojavi sa svojim infom.

Moguće je, moguće.
Slackovic nam se malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme, živi na staroj slavi i bilo bi mu vrijeme da se konačno probudi ako želi zadržati svoje prijestolje  Grin
Vidim da si se i ti vratio na forum nakon prisilnog izbjeglištva iz Dubaja i čak si počeo pokretati nove kripto projekte što je za svaku pohvalu.
Samo tako dalje  Cheesy
Lijepo je vidjeti još neke nove članove zadnjih nekoliko dana, nadam se da će se trend nastaviti.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
SirJohnVonSlotty
Hero Member

#GobaDoGroba

View Profile WWW
June 09, 2026, 01:05:58 PM

Slackovic nam se malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme

Ne znam baš jel 40 postova lijenost Cheesy Konzistentnost nadjebava burstove uvijek, a frajer je konzistentan. Ako bi trebao ić nekog zaposlit s foruma, to bi bio on.
slackovic
Legendary
*

View Profile
June 09, 2026, 01:20:43 PM

/snip

Slackovic nam se malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme, živi na staroj slavi i bilo bi mu vrijeme da se konačno probudi ako želi zadržati svoje prijestolje  Grin

Nisam se ja ulijenio nego su došli "neki novi klinci" koji su aktivniji od mene. To svakako podržavam ali ću se truditi biti malo aktivniji. Jedino je teško sad uz tolika događanja u Gambling sekciji povodom World cupa.

Ne znam baš jel 40 postova lijenost Cheesy Konzistentnost nadjebava burstove uvijek, a frajer je konzistentan. Ako bi trebao ić nekog zaposlit s foruma, to bi bio on.

Ajde baš mi je drago da je netko primijetio i da netko cijeni moj trud oko naše lokalne sekcije Grin

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
June 10, 2026, 07:05:25 AM

Slackovic nam se malo ''ulijenio'' u zadnje vrijeme

Ma, svaka čast slackovicu, već godinama je naš lokalni šampion i diže nam prosjek, i na tome mu treba čestitati.
Nije to bila kritika već samo motivacija da se nastavi truditi i biti aktivan na našem lokalu, kao i do sada.
A mislim da se uopće ne moraš razmišljati, zaposli ga odmah, nećeš pogriješiti  Grin

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
SirJohnVonSlotty
Hero Member

#GobaDoGroba

View Profile WWW
June 10, 2026, 07:10:11 AM

nećeš pogriješiti  Grin

https://www.youtube.com/watch?v=xziLKjw6iUk
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2534
Merit: 8138

Iznad svih Hrvatska!

View Profile
July 03, 2026, 01:16:15 PM
Merited by Pmalek (3), dkbit98 (3)

Pisem ovaj mjesecni pregled naseg boarda za Svibanj, a ruka mi drhti zbog nemilih dogadjaja sinoc (da parafraziram kultnu scenu citanja oporuke iz Maratonaca) u kojem smo tesko pokradeni. Pregled je kao i inace napravljen uz pomoc pomoc DdmrDdmr Bitcointalk Merit Dashboarda te BitList.

Chartove sa usporedbama svih lokalnih boardova za Svibanj 2026 mozete naci na Brief monthly overview of the local boards activity threadu.

Analiza broja postova tijekom Svibnja 2026

Tijekom Svibnja na nasem boardu je napisano 342 posta, sto je ogroman rast u odnosu na Travanj tijekom kojeg je napisano 265 postova. Ako se pogleda onaj donji chart, mzoe se vidjeti da nam je to najbolji rezultat u zadnjih godinu dana, tocnije jos od Svibnja 2025.

Analiza merita za Svibanj 2026

Rast broja postova prouzrocio je i rast broja merita, tako da je tijekom Svibnja na nasem boardu podijeljeno ukupno 288 merita, sto je veliki rast u odnosu na travanjskih 198.

Standardna imena predvode listu posiljatelja te primatelja: Pmalek na vrhu prvih sa 99 poslanih merita tijekom Svibnja, dok je katanic97 na vrhu loste primatelja tijekom istog razdoblja sa 78 merita.

Lista aktivnih clanova tijekom Svibnja 2026

Na samom kraju pregleda, lista svih koji su bili aktivni na nasem boardu tijekom Svibnja. Nakon recnetne domacije slackovica, doslo je do smjene na vrhu: Daniel91 je prvi sa 44 posta, ovcijisir je nedaleko od njga na 2. mjestu sa 42 posta dok je katanic takodjer bliozu na 3. sa 41 postom.

Ocekujemo da slackovic uzvrati udarac te se vrati na svoju prirodnu poziciju, ali mislim da cemo za to morati sacekati da opet upadne u placenu signature kampanju.

1. Daniel91 [44]
2. ovcijisir [42]
3. katanic97 [41]
4. SirJohnVonSlotty [39]
5. slackovic [35]
6. Rikafip [32]
7. dkbit98 [23]
8. Pmalek [19]
9. examplens [18]
10. Trofo [13]
11. cryptofrka [11]
12. Joca97 [7]
13. BitGoba [7]
14. paco92x [3]
15. ETZ-Swap [2]
16. EXMON [1]
17. CroBoy12 [1]
18. b1ack [1]
19. DEX.fo_off [1]
20. BetByRent [1]
21. cryptonic240 [1]

ps:jebem mater VARu jos jednom.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3542
Merit: 9341

View Profile
July 03, 2026, 03:20:27 PM

Pisem ovaj mjesecni pregled naseg boarda za Svibanj, a ruka mi drhti zbog nemilih dogadjaja sinoc (da parafraziram kultnu scenu citanja oporuke iz Maratonaca) u kojem smo tesko pokradeni.
Eno sad. Još ćeš da kažeš da FIFA i UEFA čine sve već 20 godina da zidoljubac i trbušnjaković što dalje odu kako u matičnim klubovima pa tako i sa svojim reprezentacijama. Ne znam otkud ti to!

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
███████████████████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
July 03, 2026, 03:57:07 PM

Hvala na još jednoj vrlo zanimljivoj analizi našeg lokala Rikafip.
Izgleda da nam je svibanj bio rekordan mjesec u jako dugo vremena, i po broju postova i merita i nadam se da ćemo tako i nastaviti, pogotovo sada kada se SirJohn reaktivirao a dobili smo i još jednog novog i kvalitetnog člana, Ceemv22.
Slackovic nam se malo previše ''opustio'' prošli mjesec i ovo mu je vjerojatno najgori plasman u njegovoj dugoj forumskoj karijeri, nadam se da će se to brzo preokrenuti i da će Slackovic nastaviti ''starim stazama slave''  Grin
Iskreno, nisam mislio da ću biti na vrhu prošli mjesec, uopće nisam imao osjećaj da toliko puno pišem ali lijepo je za promjenu jednom osvojiti i prvo mjesto  Cheesy

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
Pages: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62]
  Print  

Jump to: