exit scam .
tahtası 400 satslardan açılmıs 1-1.5 senede 7-10 satoşilere düşmüş uzun sürede orada kalmıs. sonra sert bi pump inanılmaz bir artıs içeri girenler mefta
...
Aslında bu tarz icodan çıkıp bu şekilde resmen çakılmıs ama o pik hareketini yapmamıs coinlere 500-1000 lira atcaksın unutcaksın paranı.. gitti diceksin çöp o yedim bitti.
O pik hareketi gelirse köşesin gelmezse yapacak bişi yok.
Size aynı türden bir shitcoin söyleyeyim... Grafiği buna çok benzeyen. Daha dalga hareketini yapmamıs olan.
Hiçbir mesuliyet sorumluluk kabul etmemekle beraber çöpe atacak 500 tl 1000 liranız varsa Thekey alın kucoinden.
1000 liraya yaklasık 125-130 bin tane alırsınız.
Egretianın aynı hareketini yapsa 0,05centten satsanız 6250 dolar yapar 125bine göre. 180 dolara ii para
Yapar yada yapacak demiyorum kumar oynamayı sevip çöpe atacak paranız varsa denenebilir.
Yapsa -etse işine girersek 5000 kripto para var sağda solda unutulmuş. Thekey hakkında fikrim yok ama riskli bir iş olduğundan eminim. Daha nereye düşecek denilen yerden %70-80 daha düşenleri gördük. Dip diye bir şey yok. Sıfırdan sonra sekiz basamak var. Oraya kadar düşer öyle düşünün.
exit scam .
Ben peşin hüküm vermeme kanısındayım. 380m dolar marketcaplerden 9m market caplere kadar geriledi ancak bunu top 10daki projeler de yaşadı. Sert bir pump olabilir fakat hala 3m dolar günlük volume var. Sadece çok ama çok kan kaybetti diyebiliriz. Telegram kanalları hala aktif. He yatırım yapar mıyım yapmam
Yani diyorsunuz ki, allah belasını vermiş ama ya tekrar affederse
Ama diğer coin'ler diye karşılaştırdıklarınız Ethereum, Litecoin, NEO, NPXS falan gibiyse onların arkasındaki doğal topluluk desteğinin 100'de 1'i yok Egretia'da. Her şey olabilir ama çok da emin olmayın derim.