Bilgisi oldukça fazla ayrıca işçiliği güzel. Ben çok dikkat etmeden sonuna kadar izledim hatta 36:08 den sonra kesilip ertesi güne geçince önemsememiştim.. yorumları okuyunca insanların ayrıntılara ne kadar dikkat ettiğini anladım
Bu işlemi daha önce hiç duymamıştım ve hiç bilmediğim için izlemek güzel geldi. yanlız video girişinde işte biz bu işi çok yapıyoruz kart tutuşumuza takılanlar var vs. demiş haklı olabilir ama biraz daha özenli çalışması gerekmez mi? @mandown güzel paylaşım.
onu bende gördüm sonuçta bu adamlar ara servis elemanları direk yetkili servis değil
amatör bir ortamda adamı savunmak gibi olmasın ancak işçiliğini çok beğendim bu topraklarda yetkili servis olmayıp bu kadar temiz iş yapan çok az firma var.
Emeğe saygı yönünden anlamlı bir video, adam birçok tamirciye kıyasla daha titiz ve yoğun çaba sarfediyor,
bununla beraber daha özenli çalışması gerektiğine kesinlikle katılıyorum, çok hassas bir teknolojiden bahsediyoruz,
ayrıca "reballing" sadece bazı özel durumlarda işe yarayan bir yöntemdir, çiplere uygulanması gereken temel bir işlem değildir, hele ki adamın dediği gibi 6 ayda bir macun değiştirmek falan klasik müşteri çekmek isteyen esnaf düşüncesi olarak değerlendirmek gerekir.
Ekran kartınızın çipi, bileşenleri kaliteliyse ve ısı voltaj vb dalgalanmalara dikkat ederseniz 8-10 yıl belki daha fazla hiç kimseye ihtiyaç duymadan çalışır, bu üst segment bütün elektronik malzemeler için geçerlidir diyebiliriz, ha bazı art niyetli firmalar (örnek: Apple) garanti süresi biter bitmez bozulacak şekilde firmware bile yerleştirebiliyor ürünlerine o bambaşka bir konu...