Bazi insanlarin kafalarinin nasil calistigini anlamiyorum, adam yanit vermis "Buyrun bekleriz." diye, bozkurt sembolu yapan askerlerin fotografini koymus. Ya arkadas, cidden anlamiyorum. Bu insanlarin aklindan neler geciyor? Kendisi evde rahatca oturuyor gencler askerde. Evinin rahatligindan yazmis "buyrun bekleriz" savas ciksa egitimi yok, savasmayacak, curuk. Onu gectim, savas nasil beklenir ya? Bozkurtluk, Turkluk teknolojiye karsi daha mi guclu geliyor? Bir insan nasil bu kadar aptal olabilir? Gercekten bir savas ciktigi taktirde gercekten Turk ordusunun Amerika'ya karsi dayanabilecegine inaniyor musunuz? Gercekten anlayamiyorum ve o kadar sinir oluyorum ki bu insanlara... "Savas ciksin gelsin, yokederiz Turkun gucu olculemez." gibi yorumlar var...
twitter canlılarını fazla dikkate almayın hocam. :)
işin esprisi bir yana... tabii ki türklük, bozkurtluk, din, dil ve ırk gibi kavramlar teknolojiye üstün gelmez; çünkü ayrı değerlendirmelerin konularıdır. ancak kuzey suriye'de burun buruna geldiğimiz peşmerge ya da mlkppkkypgypj gibi abudik gubidik terör örgütleri değil, bizzat amerika'ydı zaten. tıpkı kurtuluş savaşında denize dökülenin "yunan" değil, "ingiliz" olduğu gerçeği gibi.
savaş bir insanın isteyeceği en son şeydir, ama vardır.