Konuyu açan arkadaşımız umarım kısa sürede parasını alır ve mağduriyet yaşamaz, bu şekilde para kaptırırsa gerçekten üzülürüm. Ancak bu durum hatalı davrandığı (daha doğrusu dikkatsiz) gerçeğini değiştirmiyor, Btcturk, Paribu vb gibi para çekim işlemlerinin dakikalar içerisinde gerçekleştiği yerler varken, daha önce de sorun yaşadığını bile bile burayı kullanmayı tercih etmek enteresan. Nedenini anlamaya çalışıyorum, aklıma bir tek bozdurma fiyatının 3 kuruş daha yüksek olabileceği geliyor ama (eğer öyleyse) ben bu riski almaz, güvenilir platformları tercih ederdim.
Biraz da alışkanlıklar ile ilgili. Ben de birkaç yıl önce Koinim ile çalışıyordum ve hiç sorun yaşamadım. Sonuçta Paribu da BTCTürk de Koinim de kaliteli borsalar ve bizi memnun ediyorlar, yenilik istiyor olmasam belki ben de kullanıyor olabilirdim eskisi gibi.
Arkadaş ilk mesajında daha önce de sorun yaşadığını yazmış ama yine de burayı kullanmış, yani o da alışkanlığının kurbanı olmuş. Borsalar arasında uçurum seviyesinde fiyat farkı olmuyor, bu yüzden Koinim tercih etmiş olacağını sanmıyorum