Dostum telegram sanıldığından ya da farketmediğimizden çok çok daha mükemmel bir uygulama. Whatsapp ile kıyasla istersen kafanda, telegram whatsapp'ın 100 yıl sonraki hali falan öyle hesap et.
hak veriyorum. telegram cok güzel; whatsapp yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor.
Şimdi adamlar diyor ki zuckenberg'in yıkılmasıyla yerine geçebilecek en potansiyelli uygulama telegram, bir mesajlaşma uygulaması ve çok kritik bir öneme sahip, ben telegramı günde minimum 10 saat kullanıyorumdur herhalde.
kitle önemli. whatsapp kullanici kitlesini olusturmus; cocuklar, gencler, ev hanimlari... e bunlar kullaninca halkin yarisindan fazlasi kullaniyor zaten:) kurumlar da "mecburen" kullanmak zorunda kaliyor. güvenlik denen birsey yok, tüm veriler, mesajlar, bildiriler apacik ortada.
kolaya kacmak maalesef insanlarin icinde var. güvenlik, kalite herkesin dilinde ve sadece dilinde... dilin de kemigi yok malum...
Bu kadar sağlam bir proje çat diye çıkıyor gram'ı çıkartıyoruz diyor. hem blockchain hem dünyanın en populer mesajlaşma uygulaması birleşince ortaya doğal olarak milyar dolarlık bir ekonomi ortaya çıkıyor.
gram bile güzel isim, gram altin gibi:) ileride degeri de o yönce olur mu? aslinda bilincli tabaka kullansa (ki kullaniyor), bu tabaka bile telegrami ve grami yükseklere tasimaya yeter. whatsappcilar da ne zaman bu degerin kokusunu alir, o zaman cuvallanirlar telegrama:)