her ne kadar profilimdeki tek flagı açmış olsa da bu adama garip bir sempati besliyorum, yani kızamıyorum pek fazla
bilemiyorum, empati yapmaya çalışıyorum, kafamdaki timelord genelde bana benziyor galiba...orta yaşı geçmiş, bilgisayar başında pinekleyen, elini attığını kurutmuş "ne olduğunu bilmediği bir sürpriz" bekleyen, o arada da buralarda takılan sessiz-sakin bir adam...yani o kadar beceriksiz ki yapmaya çalıştığı tek şeyi 'fahri forum müfettişliğini' dahi beceremiyor
giderek bu herife benzemeye başlıycam diye korkuyorum
Ha bu yaptıklarını haklı çıkartır mı? Elbette hayır, belki de bir başkasının tetikçisi, belki de sandığım gibi kendi halinde biri değildir bilemyiroum, karşılıklı distrust'ımız da var.
Zamanın birinde çok bahtsız, nasipsiz bir adam yaşarmış, o kadar nasipsizmiş ki bu ünü Sultan Mahmud'un kulağına kadar gelmiş. Çağırmış sarayına, açmış hazinenin kapılarını, eline de vermiş küreği "daldır bakalım ne çıkarsa senindir" Bizimkinin mutluluktan eli ayağı birbirine dolanmış, daldırmış küreği hazineye bi çıkarmış ama o da ne!? Heyecandan küreği tersinden daldırdığı için kürekte hiçbi şey yokmuş
Sultan Mahmud bi adama bakmış bi küreğe, ellerini açıp kaldırmış ve demiş ki "vermiyorsa Mabud neylesin Mahmud!"