dannybrown (OP)
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
November 13, 2019, 12:29:22 PM |
|
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 01:42:32 PM |
|
Teşekkürler hocam.Desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
2run
|
|
November 13, 2019, 01:47:50 PM |
|
Gayet güzel olmuş eline sağlık detaylar çok güzel olmuş umarım emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 01:50:27 PM |
|
Gayet güzel olmuş eline sağlık detaylar çok güzel olmuş umarım emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Çok teşekkürler.Beğenmenize sevindim
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 13, 2019, 02:15:33 PM |
|
Yaratıcılık mı istiyorlardı? Bu kadar yaratıcı ya da farklı olanı çıkmaz herhalde emeğinize sağlık çok güzel olmuş, umarım değeri bilinir. Saçma sapan görseller ile dolmuş olan bir konu varken bunun aradan sıyrılması lazım, tek kişiden 30 merit almışken bunun gibi çok oylayan çıkar ve ödül gelir gibi
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 02:49:53 PM |
|
Yaratıcılık mı istiyorlardı? Bu kadar yaratıcı ya da farklı olanı çıkmaz herhalde emeğinize sağlık çok güzel olmuş, umarım değeri bilinir. Saçma sapan görseller ile dolmuş olan bir konu varken bunun aradan sıyrılması lazım, tek kişiden 30 merit almışken bunun gibi çok oylayan çıkar ve ödül gelir gibi Güzel yorumların için teşekkür ederim.Tam olarak istediğim şey mizah ile karıştırıp forumdaki olayları oyuna aktarmaktı.Bişeyler ekledikçe gerçekten keyifli bir hal almaya başladı.ekleyeceğim 10larca şey var hala üzerinde çalışıyorum.Destek geldikçe insanın hevesi artmıyor değil
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 13, 2019, 02:52:56 PM |
|
Güzel yorumların için teşekkür ederim.Tam olarak istediğim şey mizah ile karıştırıp forumdaki olayları oyuna aktarmaktı.Bişeyler ekledikçe gerçekten keyifli bir hal almaya başladı.ekleyeceğim 10larca şey var hala üzerinde çalışıyorum.Destek geldikçe insanın hevesi artmıyor değil Bence hevesten öte ne kadar zamanınız varsa kafa patlatın, kafanızdaki şeyleri de aktarırsanız dağıtılacak pastadan bir dilim alacağınız kesin gibi hatırladığım kadarıyla daha 2 hafta süre var, bunu ne kadar sürede hazırladınız bilmiyorum ama yeterli bir süre gibi
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 13, 2019, 02:54:53 PM |
|
Theymos bu gayreti boş geçmez umarım. Keşke sizin iletiyi yukarı taşıyabileceğimiz bir özellik olsada taşısak. Şimdi quote edip birşeyler yazsak globaldeki leş kargaları üzerimize üşüşür. Elinize sağlık.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 03:09:01 PM |
|
Güzel yorumların için teşekkür ederim.Tam olarak istediğim şey mizah ile karıştırıp forumdaki olayları oyuna aktarmaktı.Bişeyler ekledikçe gerçekten keyifli bir hal almaya başladı.ekleyeceğim 10larca şey var hala üzerinde çalışıyorum.Destek geldikçe insanın hevesi artmıyor değil Bence hevesten öte ne kadar zamanınız varsa kafa patlatın, kafanızdaki şeyleri de aktarırsanız dağıtılacak pastadan bir dilim alacağınız kesin gibi hatırladığım kadarıyla daha 2 hafta süre var, bunu ne kadar sürede hazırladınız bilmiyorum ama yeterli bir süre gibi Açıkçası tasarlamak çok uzun bir zamanımı aldı.Birde programlama ile ilgileniyorsanız bilirsiniz.Kesinlikle bir yerlerden onlarca kez patlak verir.çalıştığım platform çok eski olduğu için yeterince problemli bir süreç oldu.Umarım kafamdakileri rahatça ekleyebilirim.Hala diyaloglar üzerine çalışıyorum.400 civarında bir karakter diyaloğu tamamlamayı hedefliyorum.Bu oyuna girince 10-15dk girseniz bile sıkılmadan her gördüğünüz şeyin farklı olmasını istiyorum. Theymos bu gayreti boş geçmez umarım. Keşke sizin iletiyi yukarı taşıyabileceğimiz bir özellik olsada taşısak. Şimdi quote edip birşeyler yazsak globaldeki leş kargaları üzerimize üşüşür. Elinize sağlık.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
November 13, 2019, 03:15:58 PM |
|
Çok güzel olmuş, çok beğendim elinize sağlık. Oyunu oynadım. İsterseniz bazı öneriler yazabilirim geliştirmek adına.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
November 13, 2019, 03:19:29 PM |
|
Gayet eğlenceli cici bir oyun olmuş. level 2 yi geçemedim bir türlü. Tebrik ederim. böyle yaratıcı çalışmaları her zaman desteklemek lazım.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 03:29:09 PM |
|
Çok güzel olmuş, çok beğendim elinize sağlık. Oyunu oynadım. İsterseniz bazı öneriler yazabilirim geliştirmek adına.
Kesinlikle isterim dört gözle pm nizi bekliyorum. Gayet eğlenceli cici bir oyun olmuş. level 2 yi geçemedim bir türlü. Tebrik ederim. böyle yaratıcı çalışmaları her zaman desteklemek lazım. Teşekkür ederim abi.kule geliştir abi kule türkiye bölümünü getir top atıyoruz gelenlere
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
November 13, 2019, 03:31:14 PM |
|
Hocam bence çok güzel olmuş eline sağlık. Böyle oyunları yapmak kolay değil. Umarım bunun karşılığında 1 BTC lik ödülü de alırsınız. Ara ara bakıyorum o bölüme en ciddi çalışma sizinkisi olmuş.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
November 13, 2019, 03:47:42 PM |
|
işin rezillik boyutu hiçbirimizin verecek meriti olmaması. kusura bakma hocam sadece burada çok güzel olmuş yazabiliyoruz. bu arada adımı görmediğim için yarısında çıktım. bilginize:))
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 04:00:26 PM |
|
Hocam bence çok güzel olmuş eline sağlık. Böyle oyunları yapmak kolay değil. Umarım bunun karşılığında 1 BTC lik ödülü de alırsınız. Ara ara bakıyorum o bölüme en ciddi çalışma sizinkisi olmuş.
Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için. işin rezillik boyutu hiçbirimizin verecek meriti olmaması. kusura bakma hocam sadece burada çok güzel olmuş yazabiliyoruz. bu arada adımı görmediğim için yarısında çıktım. bilginize:))
Güzel yorumlarınız yetiyor teşekkür ederim Bu arada paylaşımı yaptığım zaman belirttim.Bu Oyuna hepinizi sokacağım.Eğer isminizi göremiyorsanız bana pm atın dedim. hem oyuna ekliyorum hemde başlangıç ekranına.isminizi kontrol edeceğim.Yoksanız hemen ekleyeceğim. İsmini görmek isteyenler ama göremeyenler pm atsın edit:Eklenmişsiniz hocam.sadece biraz ortalardasınız.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
November 13, 2019, 04:04:46 PM |
|
Çok güzel olmuş. Ne kadar emek harcandığı ortada. Adil bir seçim olursa ödül kazanabileceğinizi düşünüyorum. Tabi sanat eseri olarak adlandırılanlardan çok daha farklı bir çalışma olduğu için değerini bilirler mi hep beraber göreceğiz. Bitcoin ödülü gelmese bile merit kazanma konusunda iyi bir kazanç getirecektir. Merit kaynakları ve yöneticiler mutlaka bu çalışmayı değerlendirirler.
|
|
|
|
jopen
|
|
November 13, 2019, 04:49:59 PM |
|
Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Ödüllendirmek isterdim fakat hiç meritim yok maalesef. Ama sözüm olsun ilk merit geldiğinde bu konuya vereceğim. Tekrardan başarılar.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2019, 05:30:19 PM |
|
Çok güzel olmuş. Ne kadar emek harcandığı ortada. Adil bir seçim olursa ödül kazanabileceğinizi düşünüyorum. Tabi sanat eseri olarak adlandırılanlardan çok daha farklı bir çalışma olduğu için değerini bilirler mi hep beraber göreceğiz. Bitcoin ödülü gelmese bile merit kazanma konusunda iyi bir kazanç getirecektir. Merit kaynakları ve yöneticiler mutlaka bu çalışmayı değerlendirirler.
Teşekkürler hocam.Asıl beklediğim yerlerden daha destek meriti gelmedi bekliyoruz Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Ödüllendirmek isterdim fakat hiç meritim yok maalesef. Ama sözüm olsun ilk merit geldiğinde bu konuya vereceğim. Tekrardan başarılar.
Beğenmenize sevindim
|
|
|
|
2run
|
|
November 13, 2019, 05:47:36 PM |
|
level 2 yi geçemedim bir türlü.
Aynı şekilde 2. bölümü hiç geçemedim kuleler gelişmiş durumda ama ııı-ıh. sanırım kulediki okçuların atış gücü gelenlere göre oldukça düşük. bu tarz oyunları çok severim biraz daha deneyeceğim şansımı.
|
|
|
|
|