Yazacaklarım tamamen kişisel düşüncelerdir.
Her ne kadar insanlar "altcoinler öldü, ölecek" dese de hepimiz görüyoruz, sürekli birşeyler artıyor düşüyor...Bitcoin 3k'ya düştü, kısa sürede 14k'ya yükseldi. Kriptoların şahı kriptolara da bir anlamda örnek oluyor aslında...Borsalar en kötü günlerde bile (ki kötü günler iyi günlerin sebebidir) birşeylerin artmasını isterler. Sürekli Kıpkırmızı yanıp sönen bir siteye kimse bulaşmaz. Onun için "yeşil" de gerekli...
Eğer delist edilmezse en başta satoshi bazında artacağına inandığım projeleri listeliyorum. Yalnız burada bir anti parantez: Binance wink-btt ve pundix gibi 3 önemli altcoini BTC paritesinden kopardı. Bu tür düşük satoshili altcoinler için çok sıkıntılı bir durum bu bence çünkü günün birinde delist edilmeseniz bile "hele sen köşeye geç artık satoshi sana ağır gelir, kuruşlarla idare et" denebilir. Halbuki en basit örneği Tron ilk çıktığında 15-20 satoshiydi, ath 2047sat ve bunun dışında iki defa 1000sat dolaylarında gezinmiş.
https://www.binance.com/tr/trade/TRX_BTC şimdi yarın birgün tron da geldiği yere döner de sonra btc paritesinden çıkarılsa "el fatiha"...
aynı fikirdeysek buradan fikir ve grafiklerle analizler, pump-dump için paylaşımlar yapalım istiyorum, ileride artması muhtemel projelere dair...
lafı uzatmadan ilk paylaşımım
TFUEL Theta'nın holderlarına dağıttığı bir coin
https://coinmarketcap.com/currencies/theta-fuel/binance'ta circulating supply 5,000,000,000 yazıyor ama cmc'de 3.838.301.572 TFUEL şeklinde açıklama var. Sanırım bu anlaşmazlığın nedeni: theta'nın supply miktarı 870.502.690 ve her 1 theta için 5 TFUEL verilmişti. kilitli coinlerden doayı bir anlaşmazlık var sanıyorum, ara sıra oluyor böyle durumlar...şurada az da olsa yazılıp çizilen konusu var:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146732.0---------------------------------------------------------------------------
partnerlar arasında sliver.tv-samsung.vr ve MBN var.
-------------------------
roadmap2019 Q2
Beta sürüm evrensel kenar önbellek istemcisi
3. taraf Validator ortak programını başlatın
Mesh Streaming Network ölçeklenebilirliğini arttırın
Blockchain ölçeklenebilirliğini arttırın
Theta mainnet entegrasyonu için Geliştirici araçlarını başlatın
İlk ortaklarla Beta sürümü Android mobil SDK entegrasyonu
2019 Q3
Theta Mesh Streaming Network'te talep üzerine video (VoD) desteği başlatma
Muhafaza düğümü işlevselliğini ve tümleşik topluluk çalıştırma koruyucu düğümü grubunu başlat
Android tabanlı set üstü kutular ve akıllı TV'ler için beta sürüm desteği
Koruyucu düğümleri, döner temelde ayarlanan validator düğümüne yerleştirin.
Akıllı sözleşme desteğini başlatın
2019 S4
Tüm veri biçimlerini (ör. Dosya güncellemeleri, oyun yamaları, video reklamları, ses / müzik vb.) Desteklemek için Theta içerik sunumunu videonun ötesine genişletin.
2020+
Statik ve dinamik web içeriği de dahil olmak üzere küresel veri içeriği dağıtımını güçlendirin
şöyle de saçma sapan bir grafik var, sanki kayakla atlama kulesi gibi...
sonuç: ya uçacak ve süzülecek ya da çakılacakedit: başlık açacaktım ama zittir et, özellikle bu bölümde fazlaca gereksiz başlık açılıyor, buradan devam edeyim dedim.