Dün binance yeni bir versus yayınladı. genelde bu versusları yakından takip ediyorum, fakat başlık açmıyorum. inşallah bu başlık hemen kopyalanmaz
Forumla paylaşma sebebim gene bu taktiği uygulayıp üç beş kuruş kar eden olur.
Neyse, bu versuslarda gözlemlediğim bir olay var.
ÖZET
Binance versuslardaki koin fiyatı, oylama olacağı netleştikten sonra oylama gününe kadar artıyor. Bahse konu 2 koinde artıyor.
Fakat kaybedecek koin kaybedeceğin günden bir iki gün önce çakılıyor.
Bu basit taktiği uygulayarak bütün versuslardan gelir elde ettim. Kiminde az kiminde çok.
+++Binance versus a katılacak koinleri açıklamadan önce zaten o koinlerde artış başlıyor. içerden bilgi illa çıkıyordur. yani koinleri erkenden tespit edip ucuzken almak diye bir olay yok.
+++Yapılması gereken binance bu koinleri açıkladığı ilk 6 saat içinde almak, her zaman bilgisayar başında olunmayabiliyor ilk saniyede alınmayabiliyor. bu açıdan kriptoyu anlık takip edenler 1 adım önde. Ne kadar erken o kadar iyi.
+++Sonrasında bu iki koin in oylama tarihine kadar yakından takip edilmesi incelenmesi kısmı. Burada amaçlanan büyük bir anlaşma ya da skandal bir haber yoksa pozisyonu korumak. ama scam vs bir durum varsa erkenden satıp çıkmak. (Şimdiye kadar çıkmadı.)
+++Oylama başlamadan, daha duyuru zamanında zaten hangi koinin kazanacağı kendini belli ediyor. Oylama başlayınca oylar bir tarafa yığılıyor. Şimdi burada olay, oylama başlamadan 1 ya da 2 gün önce kaybedecek koini belirleyip, onu direk satmak. Kazancak koin için de 2 seçenek var, ya oylama başlamadan onu da satarsınız. ya da hold edip binance a girdikten sonra satarsınız.
Her halükarda, bu 2 koine yatırım yaptığınızda, oylamadan 1 ya da 2 gün önce sattığınızda bir kar elde ediyorsunuz. Önemli olan bir bütçe ayırıp %50- 50 bölüp. Her versus açıklandığında tokenlar hangi borsadaysa oradan almak. Bütçenin büyüklüğünün bir önemi yok. önemli olan dolar bazlı kar etmek.
AERGO VS. CTXC açıklandığı tarihten 3-4 saat sonra girdim, ikisi de 3-4 saat içinde %20 %15 civarı yeşillenmişti. (Duyurudan önceki günlerde de 30-40 kadar artmışlar içeriden bilgiyi duyan almış.)
500 dolarlık AERGO ve 500 Dolarlık CTXC alındığında sepette
9035 adet AERGO 5861 adet CTXC yapıyor.
1.gün sepet: 637.14USD 778.45 USD
2.gün sepet: 592.8 USD 834.22 USD
3.gün sepet: 570.79 USD 940.02 USD
4.gün sepet: 545.03 USD 880.26 USD
5.gün seper 504.42 USD 867.51 USD -BTC de baya düştü, 8000 lere kadar düştü. btc düşerken altlar zaten çakılıyor hepsi kırmızı.
6.gün sepet 475 USD 1184.26 USD son gün olduğu için sabah 475 den sattıp çıktım.
7. gün sepet 413 USD 990 USDT (CTXC yi, btc olarak 0.129 btc çevirerek çıktım, 990usdt yapıyor.)
**Bu süreçte BTC resmen çakıldı şu an btc 7500 usd civarı, btc çakılırken altcoinlerin halini az çok tahmin edersiniz. düşüşe rağmen gene karla çıktık.
* Aergo KuCoin borsasından, CTXC ise Huobi Global borsasından alınmıştır. Bu iki koin bir çok borsada var, ama hızlı almak için zaten üyeliğinizin olduğu borsaları tercih edin. Ucuz diye başka borsalara üyelik açarken geçen sürede zaten fırlıyor.
https://prnt.sc/pxy4g4https://prnt.sc/pxy4l2