|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
November 19, 2019, 06:24:40 AM |
|
Livecoin ile Yobit farklı borsalar üstad. Öncelikle Türkçe forum için hayırlı olsun diyorum. Yerel bölümümüzde daha çok merit kaynağı olması her zaman ihtiyaç olan bir şey. Ben şahsen kendi konularımı/mesajlarımı eklemek yerine uzun zamandır kullandığım şu konuyu eklemek istiyorum Merit alması gereken başlıklar hangileri ?teramit'in aylar aylar önce açtığı bu konuya merit vermek isteyip de smeritim olmadığı için ya hiç ya da yeterince merit veremediğim yüzlerce mesaj ekledim bugüne kadar. Link doğrudan konunun son mesajına gittiği için sondan başa doğru tarama yapıp hakeden mesajlara merit verilebilir diye düşünüyorum. Teşekkürler, şu an aktif atılan mesajlara merit atmayı planlıyorum eğer artan olursa bunları tarayıp değerlendirmek gerek. Son eklediğim mesajların bir çoğu aktif mesajlar. Öyle çok eskilerden bulup pek eklemiyorum. Tabi sayfalarda geriye gittikçe eski mesajlara ulaşılması söz konusu
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
November 19, 2019, 04:40:49 PM |
|
Wish linki yanlış, postu profilinizden buldum
|
|
|
|
vycl87
|
|
November 19, 2019, 06:55:13 PM |
|
Kağıt Cüzdan ve Nasıl Güvenli Cüzdan EdinebilirsinizAçıklama: Herkesin doğru cüzdan arayışında olduğunu biliyoruz. Kağıt cüzdan'ın her zaman çok değerli olduğunu ancak insanlarca pek bilinmediğini düşünüyordum. Bu nedenle herkes için faydalı bir başlık yarattığımı düşünüyorum.
|
|
|
|
Tom Bombadil
|
|
November 19, 2019, 07:23:43 PM |
|
Wish linki yanlış, postu profilinizden buldum
Kusura bakmayın yanlış olmuş düzelttim.
|
|
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 20, 2019, 11:36:37 AM |
|
Kağıt Cüzdan ve Nasıl Güvenli Cüzdan EdinebilirsinizAçıklama: Herkesin doğru cüzdan arayışında olduğunu biliyoruz. Kağıt cüzdan'ın her zaman çok değerli olduğunu ancak insanlarca pek bilinmediğini düşünüyordum. Bu nedenle herkes için faydalı bir başlık yarattığımı düşünüyorum. Bunu meritlemedim, bitaddress’in güvenilirliğinden emin değilim. Bunun yeterince meritlendiğini düşünüyorum. Yine verecektim ama dannybrown ve gospodin 8 meritle rütbe atlamanı sağlamış bu nedenle şimdilik pas geçtim. Hayirli olsun Bu yorumlara katılmadığım için meritleme taraftarı değilim. Şimdilik pas geçiyorum ama kaliteli mesajlara devam edersen kolayca rütbe atlarsın.
|
|
|
|
Tom Bombadil
|
|
November 20, 2019, 12:22:23 PM Last edit: November 20, 2019, 01:25:06 PM by Tom Bombadil |
|
Bu yorumlara katılmadığım için meritleme taraftarı değilim. Şimdilik pas geçiyorum ama kaliteli mesajlara devam edersen kolayca rütbe atlarsın. Peki yinede teşekkür ederim. Daha pek çok yazacağım var. Hepsi için biraz zaman lazım tabi sizlerin desteği de azim veriyor. Katılmadığınız yerlerde tartışmaya açmanızdan yada yazdıklarınızdan istifade etmekten memnuniyet duyarım. Re: Forumun Kısayolları ve Kullanışlı SayfalarAçıklama : <Forumun bazı işe yarar/yaramaz gizli özellikleri>
|
|
|
|
vycl87
|
|
November 20, 2019, 07:55:24 PM |
|
Kağıt Cüzdan ve Nasıl Güvenli Cüzdan EdinebilirsinizAçıklama: Herkesin doğru cüzdan arayışında olduğunu biliyoruz. Kağıt cüzdan'ın her zaman çok değerli olduğunu ancak insanlarca pek bilinmediğini düşünüyordum. Bu nedenle herkes için faydalı bir başlık yarattığımı düşünüyorum. Bunu meritlemedim, bitaddress’in güvenilirliğinden emin değilim. Tabi ki takdir sizin merit vermemizde önemli değil. Ancak olay sadece bitadress değil. Ben sadece bitadress'i anlattım orada bana en pratik geldiği için. Yoksa walletgenerator'da diğer kağıt cüzdan yaratabileceğimiz yerlerde aynı mantıkla çalışıyor. Zaten bitadress'le ilgili de sonradan açıklamayı genişlettim ve sizde orada bir beğeni emaresi sergilemişsiniz üstad
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
November 20, 2019, 09:20:03 PM |
|
|
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 21, 2019, 03:12:37 PM |
|
Bu konuyu daha önce tercüme etmiştim. Birdahakine search butonunu kullanmaya dikkat et ama yine de emek verdiğinin ve rütbe atlamaya istekli olduğunun farkındayım. Bu nedenle es geçmiyorum, konu muhtemelen silinecek.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
November 22, 2019, 04:06:40 PM |
|
|
|
|
|
gumusi
|
|
November 22, 2019, 09:47:55 PM Last edit: November 23, 2019, 04:13:11 PM by gumusi |
|
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1091
|
Kağıt cüzdan, multisignature cüzdan, hardware cüzdanAçıklama : Bu yazıda kağıt cüzdan, multisignature cüzdan ve donanım cüzdanları arasında bir karşılaştırma yaptım. Offline/Online kullanımlarda multisignature ve hardware cüzdan kullanımının daha avantajlı olduğundan bahsettim. Ledger ve Trezor'un birbirinden farklı çalışma stillerini ve çalışma stilleri arasındaki farkları anlattım. Ledger'deki Secure ve Unsecure element kavramlarını örneklemekle beraber Trezor'daki devreyi Github üzerinden görebileceğiniz bir link paylaştım. Grin madenciliği ve Bitcoin ile karşılaştırılmasıAçıklama : Grin ile Bitcoin'in emisyon oranlarını karşılaştırdım ve Grin'in neden ASIC madencilerinin tekeline düşecek olan bir kripto para olduğunu söyledim. Grin C29 ve C31 olmak üzere iki farklı algoritmada kazım yapıyor ve GPU madenciliği için ayrılan blok ödülü her geçen gün kademeli olarak daha da azaltılıyor. Node, Full-node, Light-node kavramları, madencilik ile node arasındaki fark, merkezsizlik, ağ güvenliği, block explorerlerAçıklama : Node, Full-node, Light-node kavramlarını açıklamakla beraber node ile madencilik arasındaki farkı, nodelerin ne işe yaradığını, merkezsizliğe nasıl katkıları olduğunu, Bitcoin ağının güvenliğini sağladığını ve dünyadaki node sayılarının istatistiklerinin olduğu bir yazı paylaştım. Türkçe olarak nodelar hakkında en detaylı içerik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, yazı içeriğinde Blockchair.com gibi explorerlerin bizi hatalara sürükleyebileceğinden ve dolandırılmamıza sebep olabileceğinden de bahsettim. Bitcoin Improvement ProposalsAçıklama : Türkçe olarak daha önce hiçbir yerde detaylarına inilmemiş Bitcoin Improvement Proposals hakkında detaylı bir yazı, bugünki HD-walletlerin atasının oluşmasını sağlayan BIP-32 örneğini okumanızı tavsiye ederim. Kısaca, Bitcoin Cash ABC'nin de nasıl oluştuğuna değinildi. 1 Ağustos forku sonrası oluşan bir altcoin olsa da ana konumuz BIP olduğu için fazla değinmedim.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
November 24, 2019, 01:32:22 PM Last edit: November 24, 2019, 11:15:45 PM by Blacknavy |
|
Son 4 meritim, aşağıdaki gibi özgün konu/mesaj atana göndermeyi düşünüyorum. Bitcoin, Ethereum, Litecoin ya da blockchain teknolojisi hakkında teknik bilgi içermesi tercihim. 1 merit mhan’a, 3 merit wolwoo’nun züppe etkisi başlığına gönderilmiştir. Kepenkler bir süre kapalı buradan devam edebilirsiniz.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
December 06, 2019, 09:39:42 PM |
|
yeni mesajlarinizi ve geçmişte yeterince merit almadigini dusundugunuz postlari listeleyebilirsiniz. 14’unden sonra uygun olanlara atilacak.
|
|
|
|
|
|