adsızları toplayalım hocam o zaman otağa:)) yeni merit kaynağımız kutlu olsun. keşke aktif 3-5 üye daha merit kaynağı olsa bizim bölümde.
Teşekkürler, Kalemder en uygun aday.
hayırlı olsun bro, burdan yazmıym dedim ama madem müsaade var, tebrikler tekrar
@Vispilio cafe açıyor, @Blacknavy otağı kuruyor, @EFS zaten mod... köy, yavaş yavaş kasabaya dönüyor, bizim gibi garipler de sebepleniyor
başka merit kaynağı adayı olmak isteyen olursa desteklerim @Kalemder üstad en uygun aday gibi duruyor, hem bilgi hem online olma açısından, ayrıca çok efendi bir arkadaşımız...
Her neyse lafı uzatmayalım, foruma taş üstüne taş koyan herkese teşekkürler...
Teşekkürler, Kalemder gerçekten kaynak olmayı hakediyor.
Lokal bölüm için gayet yararlı olacağını düşünüyorum. güzel mesajların merit ile değer görmesi gerçekten güzel çünkü bazı zamanlarlar mesaj atıyorsunuz ve birilerinin sizinle aynı düşüncede olması güzel oluyor. Şimdi kullanıcılar ellerine geçen meritleri tutmaz ve dağıtırsa gerçekten forum daha güzel yerlere gelir. @blacknavy hayırlı olsun gerçekten güzel oldu.
Teşekkürler, bu merit sistemini +rep sistemi olarak görmek gerek. Genel olarak objektif olsak da, çeyrek de öznel davranıyoruz sonuçta robot değiliz
Herkes bu şekilde aktif kullanırsa artık sirkülasyon sorunu kalmayacak.
;;
Kaliteli mesajlara devam et Hero olmana az kaldı zaten katkılarınla hakediyodun birdahaki sefere şablona dikkat edersen sevinirim
Çok güzel bir gelişme, Blacknavy'yi ve otağını kutluyorum
, buna paralel olarak Türkçe bölümdeki mesajların niceliği ve niteliklerinde de yükseliş olursa,
Kriptoparalar için tartışmasız en önemli forumda Türkçe kendine çok sağlam bir yer edinecektir.
Teşekkürler, üyelerdeki paylaşım isteği artar diye düşünüyorum.