otto_diesel (OP)
|
|
November 21, 2019, 03:43:14 PM Last edit: November 21, 2019, 04:09:13 PM by otto_diesel |
|
yarın için doğum günü pastamız hazır, yereldeki hepimizin adını yazmaya çalıştım arada listeden düşen olduysa kusurumuza bakmasın konu dışı ailesi olarak Bu arada ana konuda biraz şişirirseniz geleni direk yerelde paylaştırırım, visipilo ve blacknavy'nin konusunda.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
November 21, 2019, 03:46:41 PM |
|
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
November 21, 2019, 03:51:56 PM |
|
Wauuw harika ♥️ ellerine sağlık Otto hocam 😎 Not: meritim olunca göndercem
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 21, 2019, 03:53:41 PM |
|
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5193860.new#newyarın için doğum günü pastamız hazır, yereldeki hepimizin adını yazmaya çalıştım arada listeden düşen olduysa kusurumuza bakmasın konu dışı ailesi olarak Bu arada ana konuda biraz şişirirseniz geleni direk yerelde paylaştırırım, visipilo ve blacknavy'nin konusunda. Çok lezzetli görünüyor Elinize sağlık. Bu arada sanırım ilk gerçek pastayı siz yaptınız yada ben kaçırmış olabilirim. Görünce bi farklı geldi başarılar.
|
|
|
|
otto_diesel (OP)
|
|
November 21, 2019, 04:10:49 PM |
|
linki yanlış yazmışız sağolun da bu yarışmaya katılmak için değil, öyle iş olsun diye yani, ambiyans olsun 'art' değil çünkü düz pasta iki üç gün önce aklıma geldi
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Be A Hope
|
|
November 21, 2019, 04:14:43 PM |
|
Hahaah hanıma dün akşam söylemiştim bende Herhalde yenge hanımla yapmışsındır elinize sağlık afiyet olsun.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
otto_diesel (OP)
|
|
November 21, 2019, 04:31:22 PM |
|
Demek aynı şeyleri düşünüyoruz, ben dedim hiç kek yapan yok bari ayarlayım bir tane, bekledim bekledim kimse kek atmadı. yok ya bir arkadaşım var onla yaptık. aşçı. ama yazılar zor yazılıyor, keki kolay pişiyorsun kesiyorsun falan o 2-3 saat sürüyor, üstünü kaplıyorsun. ama yazılar tam amelelik, isim isim yaz yaz bitmiyor dinlen dinlen. siz de yapın kek yapıyorsanız bir tane ufak madem düşünmüşsünüz. üstüne de 10 tane mum, bitti gitti
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Be A Hope
|
|
November 21, 2019, 04:34:19 PM |
|
Yok ya kim yiyecek sonra 1 hafta pasta ye dur
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
November 21, 2019, 04:48:05 PM |
|
yarın için doğum günü pastamız hazır, yereldeki hepimizin adını yazmaya çalıştım arada listeden düşen olduysa kusurumuza bakmasın konu dışı ailesi olarak Bu arada ana konuda biraz şişirirseniz geleni direk yerelde paylaştırırım, visipilo ve blacknavy'nin konusunda. Meyveli pasta olsun ve beni tam da muzun üstüne yaz😄 İşin şakası iyi düşünmüşsün. Tebrik ederim.. legendary yolunda başarılar yolun yarısını almışsın.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
November 21, 2019, 05:16:33 PM |
|
@mhanbostanci yi göremedim hocam. Bir de İranlı tacir kim? Eskileri tanımadığım için ilk defa gördüm sanırım. Benim adresi biliyorsun hocam ateslersin 1 dilim:)))))
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
November 21, 2019, 05:18:51 PM |
|
@mhanbostanci yi göremedim hocam. Bir de İranlı tacir kim? Eskileri tanımadığım için ilk defa gördüm sanırım. Benim adresi biliyorsun hocam ateslersin 1 dilim:)))))
Ben de iranlıyı merak ettim Pastanın arka yüzünde de benim adım mı var hocam ? Büyük punto
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
November 21, 2019, 05:32:58 PM |
|
Güzel olmuş afiyet olsun
|
|
|
|
otto_diesel (OP)
|
|
November 21, 2019, 06:36:40 PM |
|
doğru, onu da unuttum, baya kafa yordum kimseyi unutmayım diye. konu dışında dolaştım online olanları yazdım, dannybrown da kendi oyununda kullandığı listeyi yolladı sağolsun, oradan da yazdım. iranlıtacir de forumdaki çok eski trollerden biri, bu hallowen666 gibi sağa sola sarıyordu Valla gel ye anca öyle , kargoyla istanbuldan istanbula 20 lira kitliyorlar
|
|
|
|
2run
|
|
November 21, 2019, 08:31:28 PM |
|
Böyle işlerde genelde unuturum bu sefer yine yanılmadım şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. bitcoin sembolü yine sarı olsaydı daha güzel olabilirdi
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
November 21, 2019, 09:11:25 PM |
|
Böyle işlerde genelde unuturum bu sefer yine yanılmadım şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. bitcoin sembolü yine sarı olsaydı daha güzel olabilirdi Unutulanlar unutanları asla unutmazlar...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Aqualung89
|
|
November 22, 2019, 03:11:50 AM |
|
Eline sağlık yalnız globaldeki isimleri de yazmışsın pharmacist falan ama pasta hakikaten güzel gözüküyor diyebilirim güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Her ne kadar ismimiz olmasa bile.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
November 22, 2019, 03:58:06 AM |
|
Pasta çok güzel ve lezzetli gözüküyor eline sağlık güzel bir çalışma olmuş..
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
November 22, 2019, 07:49:23 AM |
|
Bence harika olmuş. Ayrıca beni o kadar çok generela ve albayın arasında astsubay olarak görüp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim. Bence harika olmuş. Lauda olmasa miydi acaba diye de aklımdan geçti . Bize karşı tutumları malum 🤔
|
|
|
|
jopen
|
|
November 22, 2019, 07:55:49 AM |
|
Ellerine sağlık. Gerçekten çok muazzam görünüyor pasta. Çikolatalı mı? yoksa meyveli falan mı? Keserken bir video yakışır aslında
|
|
|
|
|