Lbank, sutersu, mxc valla isimler harika yani insanın hafızasında kalmasın diye özellikle uğraşmışlar. emin olun 2-3 yıl sonra dolandırıldığınızı bir arkadaşınıza anlamaya çalıştığınızda lan bir token vardı adı neydi ya unuttum bak şimdi diye söze başlayacaksınız.
arbitraj işi çok risklidir daha önce Poloniex-Bitrex ve Poloniex-Binance arasında çok denedim ama aldığım kripto paralar elimde kalsa bile beni o an zarara uğratmayacak ve elimde kalmayacak isimlerdi. zrx, sys, dgb gibi. bana kalırsa böyle borsa ve projelerden uzak durmak en iyisi. böyle projeler bana x5 yaptıracaksa adı sanı duyulmuş projeler x2 yaptırsın yeterli.
LBank
$1.074.462.204
8.sırada 24 saatlik hacmi yukarıda
MXC
$1.063.314.672
9.sırada 24 saatlik hacmi yukarıda
bu bahsedilen 2 borsa ilk 10 içinde gözükmekte. Tabiki bana anlatmaya kalksanız koca bir s.... çekerim ! Ama öyle..
Bu işe merak sarmış birinin ilk yaptığı şey market verilerine bakmaktır ve bunlar ilk 10 da. Evet token suter olur yarın ahmet olur yarın dgs olur cct olur da olur ... ama tezgah değişmez !
Zaten buraya yazma amacım Tezgahı insanların görmesi ! Yoksa token isimleri değişir biri gider biri gelir ama o tezgah işlemeye devam eder.
Zaten amacım Tokeni kötülemekte değildir. Belki ortada bir token veya bir ekipte yoktur. Burda 2 borsanın oynadığı tezgahtır.
Yoksa hocam 6000 küsür token mevcut bunların kendi içlerinde tokenları bu 6000 içinde bile değil. (misal eos) burda arbitaj tabiki yapılır ama öncelikle tavsiyem arkadaşlara
denemeleri