Muhtaixa (OP)
|
|
December 11, 2019, 03:50:18 PM |
|
Arkadaşlar malum yıl başına çok az kaldı. Planlarınız neler merak ettim. Yalnız girecekler olanlar, ailesiyle girecekler vs..biz bi kaç senedir bi arkadaş grubumuz var onlarla herhangi birimizin evinde biraraya gelip yemek sonrada oyun sohbet. Bu senede değişmeyecek. Ev partisi yani
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
jopen
|
|
December 11, 2019, 04:14:14 PM |
|
Hayatımda hiçbir zaman bu tür etkinlikler için plan yapmam. Yılbaşıdır bayramdır tatildir aman oraya gidelim burayı gezelim gibi düşünceye sahip değilim. Kafam ne isterse onu yapıyorum yılbaşı içinde öyle olacaktır kesinlikle.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
December 11, 2019, 05:46:42 PM |
|
Yılbaşında Brooklyn köprüsü manzaralı odamızda Petrus 🥂 şarabı eşliğinde havyarlarımızı yerken🙄🎃✨✨🤓✨🙂🤓👍🏻🌟😊😑🙈👟❄️
Şaka şaka, plan mlan yok bam bam bam....
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2142
Merit: 1496
|
|
December 11, 2019, 06:13:34 PM Merited by dannybrown (1) |
|
ne planı abi yıl sonuna kadar standart ödemeleri yapabilsem yeter fazlasına gerek yok
ne kazanıyoruzda ne planı yapacağız.
37 yaşındayım yıllardır aklımda mısıra gidip pramitleri görmek istiyordum yav bırak gitmeyi şehirden zor dışarı çıkabiliyoruz.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
December 11, 2019, 07:26:10 PM |
|
Ertesi gün tatil ya o bana yeter. Televizyonda dansöz çıkarsa onu izlerim haci. Eskiden ne güzel dansöz olurdu ah 90lar ah... Ulan eskiden piyango bileti alıp kaç hafta onun hayalini kurardık. İnsanlarin hayallerini bile ellerinden almak...
|
|
|
|
muslol67
|
|
December 11, 2019, 07:59:25 PM |
|
ne planı abi yıl sonuna kadar standart ödemeleri yapabilsem yeter fazlasına gerek yok
37 yaşındayım yıllardır aklımda mısıra gidip pramitleri görmek istiyordum yav bırak gitmeyi şehirden zor dışarı çıkabiliyoruz.
Bu Mısır planı yılbaşı için biraz fazla marjinal olmaz mı üstad Orada havai fişek falan yoktur. Bir kaç deve belki...
|
|
|
|
sammys
|
|
December 11, 2019, 09:12:10 PM |
|
Evde tek başına izleyerek yenş yıla girme rutinine bu sene dr devam bende. Ne gerek var maceraya gerilime cepe delik açmaya her sene olan birşey için 😅😅😅
|
|
|
|
jopen
|
|
December 11, 2019, 09:13:47 PM |
|
Yılbaşında Brooklyn köprüsü manzaralı odamızda Petrus 🥂 şarabı eşliğinde havyarlarımızı yerken🙄🎃✨✨🤓✨🙂🤓👍🏻🌟😊😑🙈👟❄️
Bam bam bam işine kontenjan varsa ilk defa plan yapacağım
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 11, 2019, 09:21:32 PM |
|
Yılbaşı diyince aklıma bir hindi alınıp içini plav ile doldurup fırına sürüp onu yemek için bekleyip daha sonra kuruyemiş ve cips falan gelir çünkü bunları normal zamanda yapmadığım için bunlar gelir aklıma benim açıkcası.
Yılbaşı bana göre sadece para harcanması için yapılan bir şey bence işte meyhane,bar veya home party falan hepsi için bir meblağ lazım aslında ama normal bir gün ertesi gün gündelik hayatına dönüyon bu kadar.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
December 11, 2019, 09:22:12 PM |
|
Bam bam bam işine kontenjan varsa ilk defa plan yapacağım 😂 Hocam yanlış anlama var galiba 😊 Cartel'in bir şarkısı vardır "EVDEKİ SES EVDEKİ SES BAAAM EVDEKİ SES BAM BAAAM" 😂 Bu öyle bir şey değil yani 😉 https://youtu.be/GOg2X3s_gSYÇalışıyor da olabilirim yolda da dağda bayırda da çünkü nerede olacağımı bilmiyorum gerçekten, karambole nereye denk gelirse..
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
jopen
|
|
December 11, 2019, 09:42:57 PM |
|
Bam bam bam işine kontenjan varsa ilk defa plan yapacağım 😂 Hocam yanlış anlama var galiba 😊 Cartel'in bir şarkısı vardır "EVDEKİ SES EVDEKİ SES BAAAM EVDEKİ SES BAM BAAAM" 😂 Bu öyle bir şey değil yani 😉 https://youtu.be/GOg2X3s_gSYÇalışıyor da olabilirim yolda da dağda bayırda da çünkü nerede olacağımı bilmiyorum gerçekten, karambole nereye denk gelirse.. Dağ bayır çok severim. Güzel Ülkem Türkiye'min gitmediği yeri kalmadı. Parası olan insanın gitmeyeceği yerlere ekmek parası için gittim. Mutsuz değildim hiç bir zaman. Bakma sen bam bam olayına,goy goy olsun... Van gölünü (DENİZ bana da göre de) tavaf etmiştim resmen. Güzel ülkemi böylemeye çalışan insanlar Laz,Kürt,Türk,Çerkeş,Abaza diye diye etnik olaya döküyorlar nedeni ise inanın gezdiğim için biliyorum yok böyle cennet... Konu nerden nereye geldi ama içimi ancak bu konuda dökebildim galiba
|
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
December 11, 2019, 11:45:08 PM |
|
Plan program bu tür etkinliklerin hepsi elde olan varlığa bakar. O da yoksa planda yok. Ben yine yet yu açarım eski nostaljik yılbaşı programlarında söylenen şarkıları dinlerim olur biter. Plansa plan
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2142
Merit: 1496
|
|
December 12, 2019, 07:08:09 AM |
|
Bu Mısır planı yılbaşı için biraz fazla marjinal olmaz mı üstad Orada havai fişek falan yoktur. Bir kaç deve belki... abi kanımızda yok git partilerde eylen vs var olan tek hayalim o birde minik bir kayık almak açılmak. ama bu ülkede paranın değersizliği ie kalitesiz yaşamaktan öte gidemiyoruz
|
|
|
|
Muhtaixa (OP)
|
|
December 12, 2019, 07:50:07 AM |
|
Ertesi gün tatil ya o bana yeter. Televizyonda dansöz çıkarsa onu izlerim haci. Eskiden ne güzel dansöz olurdu ah 90lar ah... Ulan eskiden piyango bileti alıp kaç hafta onun hayalini kurardık. İnsanlarin hayallerini bile ellerinden almak...
haklısın hocam en güzel yanı ertesi günün tatil olması. İnsana ayrıca keyif veriyor. 90 lar çocuğu olarak evet bi dansöz muhabbeti vardı. Herkes onu beklerdi. Piyango bileti almayı da uzun süre önce bitirdim. Yıllarca aldım bi kaç kere amortiden başka birşey çıkmadı. Geçn gün ınstagramda milli piyango bileti almayın bi çocuğa kitap alın diye bi yazı okudum. Mantıklı geldi. Sanırım onu yapıcam
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1574
|
|
December 12, 2019, 01:04:54 PM |
|
Evde tek başına izleyerek yenş yıla girme rutinine bu sene dr devam bende. Ne gerek var maceraya gerilime cepe delik açmaya her sene olan birşey için 😅😅😅
Benden başka aklına gelen var mıdır diye merak etmiştim yılbaşı için en keyifli filmlerden biri, hemen hemen herkesin izlediği 3-5 filmden biridir belki. O küçük çocuk şimdi nerdeyse 40 yaşına geldi ama hala izlenebilir bir film Pringlesımızı alır yemek yapar takılırız. Zaten yorgun argın çok da bir şey yapılmıyor yılbaşı gecesinde
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
December 12, 2019, 02:17:50 PM |
|
Diğer günlerden pek de farkı olmayacak açarım nefret sekizlisini izlerim.Kışı illiklerimde hissedip uyurum.Ama umarım kar yağar.Kar olmadan yılbaşı mı olurmuş.
|
|
|
|
Muhtaixa (OP)
|
|
December 12, 2019, 03:33:26 PM |
|
Benden başka aklına gelen var mıdır diye merak etmiştim yılbaşı için en keyifli filmlerden biri, hemen hemen herkesin izlediği 3-5 filmden biridir belki. O küçük çocuk şimdi nerdeyse 40 yaşına geldi ama hala izlenebilir bir film Pringlesımızı alır yemek yapar takılırız. Zaten yorgun argın çok da bir şey yapılmıyor yılbaşı gecesinde evde tek başına da gerçekten efsane bi film. her dakikasını ezber e bildiğim halde TV de her gördüğümde bende mutlaka izlerim. pringles ayrıntısını da unutmamanız iyi olmuş. mısır patlayıp 2,5 litre kolalarımızı da unutmayalım bi de kar yağarsa offf diyorum
|
| │ | | AME TRADE HERE
|
|
|
Aceeakell
|
|
December 12, 2019, 04:12:22 PM |
|
Anlaşılan forumda herkes yalnız, hiç mi arkadaş grubunuz bir yılbaşı kutlamasına çağırmıyor hiç mi eş dost akraba ile kutlamıyorsunuz, yılbaşı ya arkadaş grubu ile kutlanır ya da eş dost akraba ile toplanıp yemekler yenir. Herkese mutlu yıllar
|
|
|
|
2run
|
|
December 12, 2019, 04:55:14 PM |
|
Yılbaşı günleri pek takılmayı sevmiyorum ama genelde valide televizyon izlediği zaman ona arkadaşlık olsun diye öyle eğlenir gibi beraber takılıyoruz işte bu sene yine farklı olacağını düşünmüyorum belki arkadaşlar gelir otururuz bakalım içki içmiyorum ama yılbaşında 2 bira tüketebilirim başka plan yok
|
|
|
|
|