Bu volentix sylon un yönettiği bounty değilmiydi? Ya da isim benzerligi mi var? Şu jinbitoken gibi burası destan yeri olmaz umarım 😉
Yok bountysuite yaptıydı bounty'i. Bende katıldım ciddide miktar kazanmıştım.
Ama dağıtım işinin suyunu çıkardılar. Aylardır bekliyoruz.
Bende bounty'sine katılmıştım ama KYC falan isteyince bıraktım arkasını. Sonra bir arkadaşım güzel miktara, güzel VTX satmış. Sonra pişman olmadım değil ama büyük ihtimalle tüm VTX'ler salınınca fiyat geriler. Oralarda yakalarsam satın alır biraz beklerim. İncelediğim zaman olayını beğenmiştim Volentix'in ancak Telegram gruplarında biraz takip ettim. CM'lerin bir adam dövmediği kalıyor. Soru sormaya korkuyor insan. Zaten biraz cevaplamak istemedikleri soru sorulursa hemen banlıyorlar insanları.
Takım biraz mantıklı davransa sağlam işler yapacaklar ama insanları bounty'ci yatırımcı demeden elde tutmaya çalışmak lazım. Bunu unutuyorlar sanırım.
Yaka silkittiriler adama. Ben ki hiç bir zaman öyle ısrarcı bir insan, kötü dil kullanan bir insan olmamama rağmen adamlar beni gruplardan attılar. Ben PK bulamadığım için ama cüzdan açık olduğu için PK'yi nereden alacağımı sordum. Manyağın biri tuttu dumper falan diyip gruptan attı. Bu arada ben 2-3 farklı topluluk kanalında takip ediyordum Volentix'i. Adam nasıl kinlendiyse geldi oradan da attırdı beni
Her neyse benim 2K ya yakın VTX'i cüzdana aktarmışlardı zaten ve bende ortakama 5k sats ile satmıştım. Geri kalanı para ederse satarız etmezse aktarırız güvenli bir EOS cüzdana bekleriz. Projeyi bende sevmiştim hatta belki daha da satın alacaktım satmak yerine bu adminlerin muhabbetleri yüzünden vazgeçtim. Sonuç ortada... Şu an 1k sats'larda. Eminim bu kilitler açılınca daha da aşağı düşecek. Herkes satar zaten benim gibi düşünüp, yatırımcıları bile illallah ettirdiler.