Kardeş bence yeter biraz ara ver. Vechainden de bir bok olmaz.
Hocam ilk cümlende haklısın arkadaş cok hızlı.Vechainden neden bir bok olmaz onu merak ettim acikliyabilirmisin bildigim kadariyla bircok partnerligi olan bircok alanda cozumleme arayisinda,kendi block zincir sistemini kullanan bir vakif vechain.Olumsuz olarak ne goruyorsunuz dusuncelerinizi merak ettim kendi adima.
Hiçbir bilgim yok dostum vechain ile. Haber başlıklarıyla dolduğu için tepki olarak yazdım, yanlış anlaşılmalara sebep verdiysem kusura bakma.
Yobit'in günlük 20 entry istediği zaman bu haberleri bu sıklıkta paylaşsam sıkıntı olmazdı herhalde. Çünkü iki taraf da kendi işini yapar, aynı başlığın altına flood yapmadan, istediği kadar entry girerdi. Ne kadar çok farklı haber o kadar çok entry girilebilirdi. Sizin de imzanız var ve sürekli forumdasınız bu yüzden, bazen gerçekten de yazmak için değil de yazmak zorunda olduğunuz için entry giriyorsunuz illaki.
Forum kurallarında farklı farklı haber paylaşmanın önünde bir engel yok açıkcası. Sesini duyurmak isteyen ve duyurumayan bir kişinin de olduğunu sanmıyorum. Haberlerin hepsi, uzun araştırmalar, analizler ve ciddi bir emek karşısında çıkıyor. Bir haberin sıfırdan çıkartılması 4-5 saatlik bir olay. Bu kadar emeğin önünüze özet bir şekilde getirilmesi bence iyi bir hizmet. Haber başlıklarını okumak zorunda değilsiniz ilginizi çekmiyorsa, yorum da yapmak zorunda değilsiniz. Haber başlığına bakıp ilginizi çekmiyorsa kafanızı başka yöne çevirebilirsiniz.
Buradaki hizmet Türk komünitesine verilen bir hizmettir, tartışmak isteyen tartışır, okumak isteyen de okur. Eğer bu sub'a günlük maksimum şu kadar başlık açılabilir gibi bir kural varsa, moderatör'un beni uyaracağını tahmin ediyorum zaten. O yüzden, saatler boyunca bir uğraşın sonucu çıkan bir emeği, bu şekilde suçlamak bana biraz haksızlık gibi geliyor.