Hayırlı olsun @Blacknavy. Bu fiyata gerçekten güzel bir donanım olmuş. 3000 TL şu an ortalama bir notebook fiyatları masaüstü kullanmak isteyenler kesinlikle almalı.
Teşekkür ederim.
Oyuna ilgin var mı üstad? Oyun için iyi makine olmuş. Ama artık bu teknolojinin ilerleme hızına yetişmekte zorlanıyorum.
2010 yılında aldığım PC'yi 2016-17'e kadar kullnabildim oyun anlamında. Son yıllarda artık yetmez olmuştu. 2016 sonunda yeni bir PC aldım ve o dönem içinde hatrı sayılır bir meblağ ödedim. Şimdi zaman zaman yetersiz mi kalıyor diye düşünüyorum.
Zaten oyun bilgisayarı alacaksan kesinlikle masaüstü olacak. Laptop işi sıkıntı yahu. Oynarken çabuk yıpranıyo cihazlar.
Bende gündelik işlemler için başka çözüm buldum ve mini pc işine dalacam. Ama o konunun yeri burası değil. Sadece internet ve günlük işlemler için ucuz yollu bir çözüm olacak.
Güle güle kullan üstad.
Yoktu ama bilgisayar bedavaya geldi, arada atarım artık.
Ben olsam oyun için masaüstü kullanırdım.
Şu anki laptopum 17.3 inc olsa bile bir 21.5 inc kadar iyi refleks alamıyorum.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Teşekkür ederim.
Videoyu izlerken heyecanlandım valla. Hem anlatan eleman gaza getiriyor, hem de parçalar gerçekten de 10 numara.
Anakart + işlemci + ekran kartı = bunlara diyecek söz yok.
Hard disk Toshiba SSD 480 gb. Bu da süper!
Ayrıca ram'in Corsair 8gb ve soğutuculu olması da büyük avantaj. Soğutucusu olmayan ram'ler de var halen piyasada. Opsiyon olarak, üzerine 300 lira daha ekleyip 16gb olanlardan alınabilir.
Valla bu sistemle güzel oyun oynanır ama başka bir sürü şey de yapılabilir. Kaliteli bilgisayar her eve lazım.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel günlerde kullanın
Not: Klavye-mouse ve işletim sistemi dahil değilmiş.
Teşekkür ederim, 30TL'ye Windows cd-key bulurum.
Ben aslında konuyu başkaları da bu kampanyadan yararlansın diye açmıştım, bedava bilgisayar.
Yani şunu alıp 1-2 sene kullansanız bile dolar bazlı aldığınız fiyata satarsınız arkadaşlar.
Sadece 700 adet var, ihtiyacı olan kaçırmasın.
Bunu kaçıran çok üzülür ha, 4400 tllik FP bilgisayar bu.. 3000TL'ye satılması çok iyi.
ki Ryzen 1600 v2'nin 14 yerine 12nm olduğu ve 2600'e neredeyse eşdeğer olduğu söyleniyor.