Tv'lerde konuşulan yerli otomobili bil yok kanal İstanbul vs.
(Akıllı kişiler zaten bu gündem değiştirme taktiklerini yemiyor da)
Peki bu giren şemsiye ne vakit açılacak. Böyle giderse yazın şezlongların yanında bulunan eskilerden fruko , Tuborg yazan büyük şemsiyeler girecek.
Yerli otomobil kanal İstanbul hepsi hikaye. Biz arkayı kollayalım. Pahalılık aldı başını gidiyor.
Yazacak şey çok var ama birazcık ta diğer forum sakinlerine yer kalsın 😃
Edit: başlığı konu dışına açacaktım ama yanlışlıkla buraya açmışım. Sayın moderatörümüz EFS , konu dışı bölümüne taşır inşallah gördüğü zaman.
Özür diliyorum
Yatırımlar ikiye ayrılır temelde. Altyapı yatırımları devlet tarafından yapılan ve kamu faydası güdülen yatırımlardır. Devletlerin buralardan gelir beklentisi olmaz. Burada amaç vatandaşlarının refahını sağlamaktır. Bir de üretime dayalı gerçek yatırım vardır. Burada da toplum refahı artar ama buradaki amaç üretimi arttırıp, ürettiklerini satarak para girişi sağlamaktır. Türkiyenin hangisine daha çok ihtiyacı var onun yorumunu size bırakıyorum.
NOT: Başlığı kendin aşağıdan "move topic" yazan yerden, istediğin yeri seçerek taşıyabilirsin üstad. Yorma böyle işlerle EFS'yi, adamın işi çok koca bölümü denetliyor