Ethereum 2.0 pos zincirin ilk halkası olan İstanbul güncellemesinden sonraki adımı Muir Glacier ya da bilinen adı ile Buz çağı
tahminen 2 ocak saat 11:30 civarı gerçekleşmesi planlanıyor.
If you use an exchange (such as Coinbase, Kraken, or Binance), a web wallet service (such as Metamask, MyCrypto, or MyEtherWallet), a mobile wallet service (such as Coinbase Wallet, Status.im, or Trust Wallet), or a hardware wallet (such as Ledger, Trezor, or KeepKey) you do not need to do anything unless you are informed to take additional steps by your exchange or wallet service.
bu güncellemeyi desteklemeyecek borsa var mıdır bilmiyorum ama ağın o saatlerde kilitleneceğini düşünürsek etherlerinizi kendi cüzdanınıza çekmek ya da desteklediğini açıklayan borsalara almak faydalı olur diye düşünüyorum.
bu güncellemeyi desteklediğini resmi olarak açıklayan borsa havuz ve web arayüzleri şu
listede listelenmiş.
2020 yılının öncelikle sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl olmasını sizlere, ethereum için de bol yükselişli bir yıl olmasını temenni ederim
Binance geçen günlerde açıklamıştı destekleyeceğini. Bittrex ve Kraken'de detekliyormuş.
Bunun dışında yerli borsalarla ilgili bir bilgilendirme göremedim.
Hatta az önce şöyle bir tweet attım;
https://twitter.com/MuslolD/status/1212436613315346432@btcturk
ve
@ParibuCom
: Yarın tamamlanması beklenen
@ethereum
Muir Glacier güncellemesini destekleyecekmisiniz?
Borsada tutulan $ETH'ler güvendemi?
Bakalım cevap ne gelecek? Ya da gelecek mi
(Twitter'ı aktif olarak yeni kullanmaya başlıyorum o nedenle heyecanlıyım
genelde sadece okuyucuyum. Bu kripto için hesabım tabi ki.)
Ek:
Paribu mesajla döndü:
Merhaba,
Bu ve benzeri konularda tarafımızca bir gelişme olur ise Duyuru yayınlanmakta olup duyurular bölümünü takip etmenizi tavsiye ederiz.
Teşekkürler