7850 civarında dolanıyor, eğer basmazlarsa hafta sonuna kadar 8k üzerine atar kendisini... Ethereum ve Ripple gibi cmc'de etkili dominanta sahip altcoinleri satoshi bazında düşürmek için bu tür yükselişlere ihtiyaç var. Dün kazandıklarının çoğunu geri verdi altcoinler... Hem satoshi hem dolar bazında en dibi bulduklarında boğa gelebilir. Bir noktadan sonra var olma mücadelesi işin içine girecektir, işte o zaman toplu bir yükseliş yani boğa piyasası dönecektir diye umut ediyorum. Ripple hala yüksek satoshi bazlı, en azından 1k satoshi civarına gelmesini bekliyorum belki 1k altına da sarkar. ethereum da son yılların en düşük seviyesine geldi ama yine bi rekor bekliyorum, 0.01'e yaklaşması olası... O arada btc de 10-15k civarına gelse bir yerden sonra film kopar ve yeni bir konjonktür başlar. Hacimli coinler oldukları için her kademenin hakkını vermeleri gerekiyor. Tamamen sabır işi...ytd
Bende ne güzel Tomo alıp satıyordum. Sabah kalktım bir baktım ortalık kıpkırmızı olmuş. 5800 den aldığım tomolara zarar yazmış. Tek avuntum elimde ki tomo miktarını arttırmış olmam.
BTC böyle giderse daha altcoinleri perişan eder. Satoshi bazlı düşüşler gelir.