|
yslyv
|
|
January 13, 2020, 04:28:36 PM |
|
Güzel paylaşımlar. Ben de bir iki tane eklemek isterim. Sonrasında aklıma geldikçe editlerim 1. Yönetmen, Çağan Irmak. Oyuncuları Derya Alabora ve Erkan Can. Bu isimlerden kötü bir yapım çıkamaz zaten tavsiyemdir. Bana Old and Wise'i Çal (1998)2. Siyah beyaz bir animasyon. Disneyden kısa bir romantik komedi. Çok hoş düşünülmüş. Paperman (2012)
|
turn the page
|
|
|
|
muslol67
|
|
January 13, 2020, 06:31:00 PM |
|
Çok güzel paylaşımlar var ya. İyi ki açmışsınız bu başlığı. Bir kaç kez sarmıştım ama nedense bulamıyorum arşivimi bulursam bende paylaşırım. İnanılmaz zor bir sanat ürünüdür. Birilerinin 90-200 dakika arasında anlatmaya çalıştığını sadece bir kaç dakikaya sığdırmak... Ve bunu yaparken de çok çok başarılı olanlar var elbette. Saygıyı hakediyorlar.
|
|
|
|
|
Hovarda (OP)
|
|
January 13, 2020, 07:02:38 PM |
|
ahaha kesin bu videodur:) hayata dair çarpıcı gerçekleri barındırır:) ilk izlediğim filmlerdendi hatırlattığın için sağol hocam
|
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
January 14, 2020, 05:46:43 AM |
|
Ben de favorilerimden olan Room8 ve Inside'ı ekleyecektim ki halihazırda eklenmiş. Çok iyidir gerçekten ikisi de.
Kısa film olayı bambaşka bir dünya. Bir kaç dakika içinde mesajınızı verip konuyu kapatmalısınız. Yetenek işi gerçekten. Eve geçince arşive bir bakıp hatırlayamadıklarımdan yazacağım.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
adamin1i
Member
Activity: 539
Merit: 20
|
|
January 15, 2020, 01:58:49 PM |
|
Eline sağlık dostum. Seçimlerin gayet güzel. bende bazen uzun bir film izleyecek motivasyona sahip olamadığım zamanlarda kısa filmlere sararım. Ülkemizi de bu alanda temsil eden çok güzel yapımlar mevcut. başlığı takibe aldım bende izledikçe burada paylaşabilirim.
|
|
|
|
yslyv
|
|
January 19, 2020, 03:30:22 PM |
|
"Sardunya" isimli ödüllü bir kısa filmin linkini bırakarak başlığı uplıyalım. Bu arada filmin setinde elektrik akımına kapılarak vefat eden ışık asistanı Uygar Can Çetinkaya'yı da anmış olalım. Link: http://vimeo.com/7207079
|
turn the page
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
January 19, 2020, 04:15:13 PM |
|
Skhizein Çok severim çok. Geçen gün aklıma gelmemişti şimdi arşivi kurcalarken gördüm. https://www.youtube.com/watch?v=kSSru_AV1Zs
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 19, 2020, 05:02:20 PM Last edit: January 19, 2020, 05:14:43 PM by lossnet Merited by Vispilio (1), Blacknavy (1) |
|
Tam yarım saattir aşağıdaki kısa film payalaşımımı arıyordum. Kafaya takınca "aramaya da inanınca" buldum valla 2 ay önce "serbest sohbet köşesi" başlığında yazmışım. Tekrara düşmemek için alıntılayarak ekliyorum. Farklı bir şey arayan herkese iyi seyirler olsun... Arkadaşlar şu videoyu izlemenizi öneriyorum: https://www.youtube.com/watch?v=UtgKBCrQTvoAşkın tarifi ve aşk arayışı üzerine çekilmiş çok kısa bir video. Tesadüfen gördüm ve baya etkileyiciydi. İnsanı önce gülümsetiyor, sonra şaşırtıyor, sonra da kızdırıp küfür etme isteği uyandırıyor. Tüm duyguları birkaç dakika içinde yaşamak isteyenler izlesin
|
|
|
|
muslol67
|
|
January 19, 2020, 07:30:50 PM |
|
Room 8'i ben de çok beğendim. Keşke biraz daha devam edebilseydi... Buna benzer bir film de vardı hatta, adı aklıma gelmiyor.
Bunun sonu yok üstad. Kısa film adı üzerinde. Önemli olan kısa sürede bir şeyleri anlatabilmesi ve bizi üzerine neler olabilir diye düşündürtmesi... Bence daha iyi olamazdı. Olanı başka bir kısa filmde belki... Dizilerde, filmlerde anlatılmak isteneni en kısa şekilde anlatmak çok önemli bence. Yoksa yol boyunca yürüyen adam detayı bir işimize gerçekten yaramıyor.
|
|
|
|
Hovarda (OP)
|
|
January 20, 2020, 11:09:50 AM |
|
Tam yarım saattir aşağıdaki kısa film payalaşımımı arıyordum. Kafaya takınca "aramaya da inanınca" buldum valla 2 ay önce "serbest sohbet köşesi" başlığında yazmışım. Tekrara düşmemek için alıntılayarak ekliyorum. Farklı bir şey arayan herkese iyi seyirler olsun... Arkadaşlar şu videoyu izlemenizi öneriyorum: https://www.youtube.com/watch?v=UtgKBCrQTvoAşkın tarifi ve aşk arayışı üzerine çekilmiş çok kısa bir video. Tesadüfen gördüm ve baya etkileyiciydi. İnsanı önce gülümsetiyor, sonra şaşırtıyor, sonra da kızdırıp küfür etme isteği uyandırıyor. Tüm duyguları birkaç dakika içinde yaşamak isteyenler izlesin sonunu görünce suratım mona lisa tablosuna döndü:) hiç beklemiyordum.. paylaşım için sağol hocam.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 20, 2020, 04:31:30 PM |
|
Tam yarım saattir aşağıdaki kısa film payalaşımımı arıyordum. Kafaya takınca "aramaya da inanınca" buldum valla 2 ay önce "serbest sohbet köşesi" başlığında yazmışım. Tekrara düşmemek için alıntılayarak ekliyorum. Farklı bir şey arayan herkese iyi seyirler olsun... Arkadaşlar şu videoyu izlemenizi öneriyorum: https://www.youtube.com/watch?v=UtgKBCrQTvoAşkın tarifi ve aşk arayışı üzerine çekilmiş çok kısa bir video. Tesadüfen gördüm ve baya etkileyiciydi. İnsanı önce gülümsetiyor, sonra şaşırtıyor, sonra da kızdırıp küfür etme isteği uyandırıyor. Tüm duyguları birkaç dakika içinde yaşamak isteyenler izlesin sonunu görünce suratım mona lisa tablosuna döndü:) hiç beklemiyordum.. paylaşım için sağol hocam. Haha Rica ederim hocam. Ben yukarıya da 2 video eklemiştim, bir tanesi çok komik. Ayrıca sizin ekledikleriniz de harikaydı. Güzel bir başlık açmışsınız. Aklımıza geldikçe, bulup ekleriz buraya. Faydalı içerikler toplanır umarım.
|
|
|
|
2run
|
|
January 20, 2020, 06:10:56 PM |
|
-
Hepsini izledim çok sağolasın güzel bir paylaşım olmuş en beğendiğim içerde ve 1. sıradaki video oldu.
|
|
|
|
|
|
Hovarda (OP)
|
|
February 28, 2020, 08:33:14 PM |
|
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
February 29, 2020, 06:18:23 AM Last edit: February 29, 2020, 06:49:58 AM by Blacknavy |
|
Tam yarım saattir aşağıdaki kısa film payalaşımımı arıyordum. Kafaya takınca "aramaya da inanınca" buldum valla 2 ay önce "serbest sohbet köşesi" başlığında yazmışım. Tekrara düşmemek için alıntılayarak ekliyorum. Farklı bir şey arayan herkese iyi seyirler olsun... Arkadaşlar şu videoyu izlemenizi öneriyorum: https://www.youtube.com/watch?v=UtgKBCrQTvoAşkın tarifi ve aşk arayışı üzerine çekilmiş çok kısa bir video. Tesadüfen gördüm ve baya etkileyiciydi. İnsanı önce gülümsetiyor, sonra şaşırtıyor, sonra da kızdırıp küfür etme isteği uyandırıyor. Tüm duyguları birkaç dakika içinde yaşamak isteyenler izlesin ulan sonu gerçekten kötü be bir şeyi yapmayıp pişman olacağıma, yapıp pişman olurum. bunu öğrenmeden önce en az 1 kere deneyimlemek gerekiyor tabi
|
|
|
|
|