Bitcoin Forum
February 23, 2020, 05:54:49 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bitcoin Core drops incoming connections and doesn't recover  (Read 43 times)
RonSo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 26, 2020, 08:55:53 PM
Last edit: January 26, 2020, 09:24:45 PM by RonSo
 #1

App: Bitcoin Core v19.0.1 64bit
Windows 10
Internet: PureVPN with fixed IP, Port forwarding
Router: MOFI 4500-4GXeLTE V2

Relevant Parameters:
Listen=1
maxconnections=25
server=1

Problem: Incoming connection fails Global Bitcoin Nodes "Check Node" test randomly. My full-node can be up for as long as 48 hrs without failing, but, as short as 10 minutes before failing. Once it fails the Check Node, I have to shut the node down and restart it in order to pass the Check Node test again. The minimum of eight outgoing connections always seem to be there.

Any thoughts as to why this happens?
1582437289
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582437289

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582437289
Reply with quote  #2

1582437289
Report to moderator
1582437289
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582437289

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582437289
Reply with quote  #2

1582437289
Report to moderator
1582437289
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582437289

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582437289
Reply with quote  #2

1582437289
Report to moderator
100% First Deposit Bonus Instant Withdrawals Best Odds 10+ Sports Since 2014 No KYC Asked Play Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582437289
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582437289

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582437289
Reply with quote  #2

1582437289
Report to moderator
HCP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 2264

<insert witty quote here>


View Profile
January 26, 2020, 09:58:46 PM
 #2

Is it just the "Bitnodes" test that is failing... Or are you also seeing zero "incoming" connections on the node as well? Huh

If the former, probably just an issue with Bitnodes... If the latter then possibly some weird glitch with your router or DNS or possibly even the VPN blocking traffic...

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!