sitenin elinde coinlerin karşılığı yoksa o coinlerle ödeme yapmıyordur. tlye çevrilmesi demek x kişiden y kişiye geçmesi demek sadece. yani karşılığı olmayan 100 bin eos bakiye varsa sitede toplamda, bunların çekimini kapattığınızda 100 bin eosu kitlemiş olursunuz çok basit.
Koin çekim olmayınca sitede insanlar koinleri tl ye çevirip çıkmak isteyecektir bu da zamanla koin fiyatının düşmesi demek , baktım pek düşmemişler ama çekimin açılmadığı her gün borsa içinde düşme eğilimi gösterecektir. Bir süre sonra panikle daha da düşebilir. Elinde koin kalanlar borsanın vermesini bekleyecek ama vermediğini görünce satıp çıkmak isteyerek satış baskısıyla fiyatı iyice düşüreceklerdir.
Dolayısıyla eğer borsa koinler için ödeme yapmayacaksa trade i durdurması lazım çünki insanlar ileride panik yapabilirler yok trade i durdurmuyorsa ileride koinleri vermeyi planlıyordur yada panik olmasınlar diye durdurmamıştır.
Hmm her türlü sakat bir kullanıcı olsaydım fiyat düşmemişken çıkardım. Fiyat düşünce kimse çıkmak istemeyecek iş uzayacaktır. Eğer koinler uçmuşsa hertürlü paribuya Allah kolaylık versin
Eos için 1milyon dolar demiş ilk mesaj ben LTC ye ait iki wallet takip ettim ve toplam 7 bin ltc lik 2 adrese ulaştım (500bin dolar yapıyor yaklaşık) bunlardan biri 4bin ltc yatırıyor diğeri 3 binin 400 ltc lik kısmını bugün bir yerlere göndermiş borsa yada mixer gibi yoğun trafiği olan bir cüzdana geçiyordu koinler. Vaziyet sakat gibi