Benim de bugün imza kampanyalarını kontrol ederken dikkatimi çekti. Hhampuz yönetiyordu kampanyayı, konu kilitlenmiş ve kampanya sonlandırılmış. Elbette ki imza işi ayrı, firmayla bir bağı yoktu zaten. Ama 10 BTC'yi yollayan adam da yani ne bileyim, macera aramış galiba. Bu kadar kendini kanıtlamış mixer varken!
Umarım bir çözüm bulunur. Profili eksilemeleri de iyi olmuş. ANN konusuna baktım; verilen cevaplar hep "ticket açın" şeklinde zaten.
İmza kampanyasıyla firmanın çok alakası var imza / reklam ödemelerini firma yapıyor, 1 BTC'lik reklama 10 BTC tek bir kişiden kaldırmak bir çok dolandırıcının iştahını kabartır...
3. partiler üzerinden yapılan Mixer işlemleri zaten bana göre tamamen komedi, kriptoların temel varoluş sebeplerinden biri aracıları ortadan kaldırmak,
bankalara devletlere güvenmiyorsunuz, ama elin mixer şirketine onlarca BTC teslim ediyorsunuz, hayatın doğal akışına ters hareketler, geçmiş olsun.
Hocam bu söylediklerin tüm mixer platformları için mi yoksa belli başlı olanları mı kastediyorsun?
Şimdi önümüzde Chipmixer gibi yıllardır sorunsuz devam edenler de var.
Ben ilk BTC'mi aldığım zamanlardan beri konuşulan bir konu var. Paranızı kendi cüzdanınızda, güvenli şekilde saklayın. Ama herkesin parası borsalarda.
Telegramda ki şu kanalda büyük kripto para hareketleri bildirim olarak geliyor,
https://t.me/whale_alert_io ve baktığım zaman inanılmaz rakamlarda bir hareket var borsalar arası. Sonuçta borsalarda 3. bir kişiyi araya sokmak oluyor ve güven olayını zedeliyor. Gün geliyor güvenip binlerce dolar emanet ettiğimiz borsalar günlerce bize bu fonları çektirmiyor, trade yaptmırmıyor. Bunları doğru bulmuyorum ama başka çözüm DEX iken o konuda da bir ilerleme kaydedilemiyor. DEX işi tutmadı, tutmuyor ve tutmayacak gibi görünüyor.
Bir de benim aklıma takılan şöyle bir soru da var. Sizce de bu mixer olayı ETH akıllı kontratlarında kolayca çözülemez mi? Hemde çok daha ucuza yapılabilir sanki. BTC içinde çözümü WBTC olayıyla çözülür. (
BKZ: WBTC nedir?)