Bu websiteyi ben daha önceden biliyordum. Onlarca Telegram kanalını tek tek denedim. Ve hatta bunu
Kullandığım Güzel Telegram Grupları & Telegram Botu Nasıl Yapılır? isimli başlığı açarak anlattım.
Denemediklerim de vardı elbette ama işe yarar ve güvenilir bulduğum bot sayısı çok az oldu. O nedenle güvenilir olmayabileceği için paylaşmadım.
Ama Telegram'ın potansiyeli hakkında bir fikir veriyor aslında. Bu işlerle bir türlü ilgilenme fırsatı bulamadım. Kodlama hakkında da bilgim olmadığından ilerleyemiyorum ama aslında Telegram kullanılarak hem diğer insanlara hem de kendime yardımcı olabilecek pek çok bot kurulabileceğini düşünüyorum. Mailden, haberlere; videolardan, müziğe, kitaba ve daha bir çok şeye belki bu foruma bile büyük katkılar sağlayabilecek botlar aklıma geliyor ama bunları yapabilmek için biraz bilgi ve sanırım biraz da para gerekiyor. Para kısmı hakkında fikir yürütemiyorum ama asıl önemli olan bu konular hakkında biraz bilgi sahibi olmak. Bakalım önümüzdeki dönemde özel hayatımda biraz fırsat bulabilirsem ilgileneceğim.
Teşekkürler bu arada paylaşımlar için.