tron olana başlayamadım.
diğerinide bi incelemek lazım çok kapsamlı gibi görünüyor. şimdilik sadece 3 işçiyle görev yapıyorum. varda bi esprisi özelden ya da burdan yazın yapalım. bi tutorial gibi bir şey bulmak lazım. wiki var wikiyi kurcalıyorum şu an.
Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, Tron bazlı oyunun kurucusuyla biraz konuştuk, bir güncelleme geçmek istiyorum:
Oyunun şu an TRX network feeleri yüzünden aktif oynandığında pahalı hale geldiğini, kendi blokzincirine geçince tamamen bedava oynanabileceğini bunu iptal olan Loom blokzinciri yerine daha sağlam bir zincire kısa zamanda taşıyacaklarını oyunun hazır olduğunu ifade etti...
Şu andaki optimal strateji 100 TRX'e generation 0 karakterinizi oluşturup sonra pek oynamayarak oyunun full versiyonunu beklemek olmalıdır (çünkü o zaman bu Gen 0 karakterler ve itemları'nın çok değerli hale gelmesi bekleniyor).****************************************************************************************************
Diğer (madencilik) oyunuyla da ilgili şöyle bir not düşelim, kısa zamanda kara geçip oyunun para birimini EOS'a çevirip kaçanlar olduğu için WAX network'e geçince bazı güncellemelerle oyunu çok çetrefilli hale getirdiler, bu topluluktan yoğun eleştiri aldı, o oyuna da bir düzeltme gelmesi bekleniyor, orta-uzun vadeli bir proje olarak düşünebilirsiniz, avantajı sıfır yatırımla gerçek kripto kazanma imkanı sunması.