A jel postoji kakav auto trader koji trejda automatski tvojim ulogom pa da donosi profit?
Nisam bas upoznat sa tom svom "industrijom" zato ne bih volio sam nesto isprobavati sa trgovanjem
Znam da svi ocekujemo rast BTC-a ali bi volio u tom vremenu dok cekamo da nesto donosi profit pomalo 😁
Jucer sam od kolege naletio na nekakav projekt piplshare kod kojeg ljudi kao garantiraju isplatu ako kod njih ulozis novaci orocis na 100 dana dobijes kamatu u dnevnom iznosu cca 1% dnevno.
Neznam koliko je to sigurno i hocu li uopce ikad vise na kraju moci doci do svog novca, a kamoli kamate...
Mani se tih obecanja. 1% dnevno ti je zesci scam, Da su rekli 5% godisnje ajde, ali 1% dnevno, ko sto bi rekli "how yes no"
Sto se tice auto tradera, ima, al to ti je isto macak u vreci. Moje iskustvo je da mjesec dana dobivas po 0.02% dnevno, i onda bude jedan loss gdje izgubis 30% base svote. Znaci, sranje po meni.
Vecina ti je tu ljudi rekla ulozi u BTC, jer vecina od nas vjeruje da ce BTC opet jednog dana postici ATH (znaci preko $20k / BTC). Ako zbilja u to vjerujes, nemas sta razmisljati. Jedino se moras naoruzat zivcima i ocekivat da cijena plese. Tu se najvise ljudi sjebe jer "hoce spasit svoje pare" pa na kraju izgube znatan dio svog uloga.
Ja ti osobno mogu predloziti jos 3 nacina uloga:
1) realt.co - projekt kojeg sam analizirao i opisao ovdje:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5231853Mala napomena: Projekt u svakom pogledu izgleda i djeluje legit, no mozda je i to samo patka, i u biti ti isplacuju samo tvoje novce nazad, i nakon 2-3 godine exit scam. Znat cu vise za 2-3 godine
2) Compound - projekt kojeg sam analizitao i opisao ovdje:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5233005Napomena: U zadnjih mjesec dana je bilo nesigurnosti oko toga, zbog naglog pada cijene ETH-a. No kao uvijek, DYOR
3) Binance lending - vrlo jasno, stavis crypto na Binance, ukljucis lending, i dobijes svaki dan kamatu (mislim da je zadnje kaj sam gledao na
BTC oko 0.5% godisnje ***)
*** ovo su realne kamate, a ne 1% dnevno