wolwoo (OP)
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
April 07, 2020, 04:50:53 PM Last edit: April 07, 2020, 05:29:03 PM by wolwoo |
|
harikasın hocam vallaha iyi güldürdün moraller zaten bozuk. Allahta seni güldürsün 4 dolar daha ne istiyon hocam günü kurtarmışsın heheheh ya hocam ben sattım ya şaha kalktı pzwnk amaann ölümlü dünya çok da kafaya takmamak lazım ver ordan volume heheeyytt https://www.youtube.com/watch?v=madSpFTy96o
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
April 07, 2020, 05:50:27 PM |
|
gel hocam paralı sinyal kanalı kuralım seninle. sen bir şey satın aldığın zaman hemen gruba yazarız tam tersi şeklinde hareket ederler. günlük 4 dolardan aylık en kötü 100 dolar. sigara parası çıktı hadi yine iyisin:)
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 07, 2020, 06:21:32 PM |
|
gel hocam paralı sinyal kanalı kuralım seninle. sen bir şey satın aldığın zaman hemen gruba yazarız tam tersi şeklinde hareket ederler. günlük 4 dolardan aylık en kötü 100 dolar. sigara parası çıktı hadi yine iyisin:) ehuheehe ne sigarası, nedfilikis bilem alırım gruba hergün giriş ücreti alalım, utc saatine göre 03:00'te sıfırlayalım saat 02:59:59 Ben: "arkadaşlar MUHTEŞEM bir FIRSAT var, %200'e kadar....."
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 08, 2020, 01:28:14 PM Last edit: April 09, 2020, 01:12:58 PM by wolwoo |
|
sayfam sayfam güzel sayfam, kendimi evimde gibi hissediyorum en güzeli hajji herkes kendine özel bir sayfa açsa, tüm duygu ve düşüncelerini paylaşsa! ------------------------------------------------------------------ https://tr.investing.com/indices/indices-futuresfutureslar +'da... amariha yine artı açar, sonra neler olur bilemiyoruz tabii ------------------------------------------------ corona corona sen de geleceksin sona7.776.385.451 Şu anki Dünya Nüfusu 37.874.513 Bu yıl doğanların sayısı 262.364 Bugün doğanların sayısı 15.900.628 Bu yılki ölüm sayısı 110.147 Bugün ölenlerin sayısı 21.973.885 Bu yılki nüfus artışı kaynak: https://www.worldometers.info/tr/--------------------------------------- edit: en güzeli aq kimseyle muhattap olmayacaksın trust-feedback konusunda da kısasa kısas uygulamasını hayata geçirdim düş lan sen de bitcoin, almam yoksa Edite edit: düştü, aldım, verdim, gene çıktı
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 09, 2020, 08:03:26 PM |
|
reputaiton'da olay vaaaarr
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
April 09, 2020, 08:28:02 PM |
|
reputaiton'da olay vaaaarr Ne var hocam? İngilizce tirt bende. Çeviri atma imjsnin olursa. Bu sayfanın müdavimi oluruz 😀
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 09, 2020, 08:46:47 PM |
|
reputaiton'da olay vaaaarr Ne var hocam? İngilizce tirt bende. Çeviri atma imjsnin olursa. Bu sayfanın müdavimi oluruz 😀 bende de yok usta, translate'ten derdimi anlatıyorum
|
|
|
|
DragonDance
|
|
April 09, 2020, 10:38:22 PM |
|
reputaiton'da olay vaaaarr Ne var hocam? İngilizce tirt bende. Çeviri atma imjsnin olursa. Bu sayfanın müdavimi oluruz 😀 bende de yok usta, translate'ten derdimi anlatıyorum yalnız kurt, reputationdaki ırkçı meczuplara laflar hazırladık ama konuları kilitlemişsin mesajlar elimizde kaldı, aç da 1-2 yanıt yazalım ebedi Türk düşmanlarına
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 09, 2020, 10:44:59 PM |
|
reputaiton'da olay vaaaarr Ne var hocam? İngilizce tirt bende. Çeviri atma imjsnin olursa. Bu sayfanın müdavimi oluruz 😀 bende de yok usta, translate'ten derdimi anlatıyorum yalnız kurt, reputationdaki ırkçı meczuplara laflar hazırladık ama konuları kilitlemişsin mesajlar elimizde kaldı, aç da 1-2 yanıt yazalım ebedi Türk düşmanlarına abi boşver ya saatlerce cevap yazmak zorunda kalıyorum öğlen açtım filmi daha yarısına gelemedim
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 11, 2020, 04:15:31 PM Last edit: April 11, 2020, 04:26:14 PM by wolwoo |
|
ahh şu devreciler yok mu? askerde, okulda, işte, forumda bile var bu tiplerden...3 senedir neredeyse hiç görmediğim adam yataktan kalkmış, kafasına esmiş, herkese ultimatom veriyor https://www.youtube.com/watch?v=YsmM9UPbr0o
|
|
|
|
jopen
|
|
April 11, 2020, 04:32:03 PM |
|
Rakı var mı? Bizim çocukluktan beri ayrılmadığımız yaklaşık 5-6 kişilik bir arkadaş çevremiz var. 25 Yıllık bir dostluk var arada. Ama gerçekten ilkokuldan başlayıp hepsinin düğününe kadar devam etmiş ve halen devam eden bir arkadaşlık. Tek ben bekar kaldım aralarında neyse şimdi biz her hafta cumartesi akşamları duruma göre en kötü 3 en iyi 6 kişi toplanıp RAKI içerdik. Bu corona bizi fena vurdu. Bu sefer de cumartesi akşamları 8-9 arası uygun olanlar hemen masayı ayarlayıp görüntülü konuşmaları açıp hem geleneği devam ettiriyoruz teknolojik imkanlar ile hemde rakılarımızı içiyoruz. Böyle işte anlatmak istedim
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 11, 2020, 04:44:43 PM Last edit: April 11, 2020, 05:38:53 PM by wolwoo |
|
Rakı var mı? Bizim çocukluktan beri ayrılmadığımız yaklaşık 5-6 kişilik bir arkadaş çevremiz var. 25 Yıllık bir dostluk var arada. Ama gerçekten ilkokuldan başlayıp hepsinin düğününe kadar devam etmiş ve halen devam eden bir arkadaşlık. Tek ben bekar kaldım aralarında neyse şimdi biz her hafta cumartesi akşamları duruma göre en kötü 3 en iyi 6 kişi toplanıp RAKI içerdik. Bu corona bizi fena vurdu. Bu sefer de cumartesi akşamları 8-9 arası uygun olanlar hemen masayı ayarlayıp görüntülü konuşmaları açıp hem geleneği devam ettiriyoruz teknolojik imkanlar ile hemde rakılarımızı içiyoruz. Böyle işte anlatmak istedim yok dostum ben içki içmem, çay manyağıyım, bi ara kolaya sardım çok çabuk bağımlı olabiliyorum genlerden dolayı ve sigara ile ucuz yırttığımı düşünüyorum. bizim bi akraba var babama şöyle demişti -"amca içkiyi bıraktım" -"aferin evladım" -"hafta sonundan hafta sonuna 1 büyük, o kadar" https://www.youtube.com/watch?v=XxTvtGnfD4E bi yandan ahmet kaya bi yandan ozan manas ile ülkücü gardaşlarıma konuyla alakalı bir hedaye ----------- https://youtu.be/22VmhEdv5wABu ne lan 😂
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 13, 2020, 06:37:33 PM Last edit: April 16, 2020, 05:17:22 AM by wolwoo |
|
https://www.youtube.com/watch?v=sikpziKDLMIOyuncu ve besteci Anthony Hopkins yaşam, ölüm, inanç ve pişmanlık üzerine konuşuyor Karizmatik adam Anthony Hopkins, 5 dakikalık bir sohbetini izlemek isterseniz... --------------------- Amerikan borsaları eksi olduğu için biz de eksideyiz yarına Allah Kerim.... -------------------------- bunu da bu gece yaptım
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 15, 2020, 12:19:02 AM |
|
https://www.youtube.com/watch?v=LN6eBpOiqE0Sen dinleme şarkıları Dalar gözün süzülürsün Hiç anlama şiirleri Çöker hüzün üzülürsün Bilirmisin neden ela Her şarkımda neden ela Beni verem eden ela Bu ömrümden azalırsın Gecelerden yıldız söktüm Gidişine yaşlar döktüm Delikanlıydım ben çöktüm Mezarıma yazılırsın...
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 20, 2020, 11:10:46 AM Last edit: April 20, 2020, 11:25:40 AM by wolwoo |
|
eos aldım, bitcoin düşünce eos da düştü ama satoshi bazında yükseldi, ben de eos'tan btc'ye geçtim ama btc düştüğü için ben de zarar ettim (almanlar yenildiği içinasgfhage) https://tr.investing.com/indices/indices-futuresvadeliler düşüyor, tether'e mi geçsek bilemedim
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
April 20, 2020, 11:49:20 AM |
|
eos aldım, bitcoin düşünce eos da düştü ama satoshi bazında yükseldi, ben de eos'tan btc'ye geçtim ama btc düştüğü için ben de zarar ettim (almanlar yenildiği içinasgfhage) https://tr.investing.com/indices/indices-futuresvadeliler düşüyor, tether'e mi geçsek bilemedim Bende diyorum btc neden düşüyor : ) 7000 altına düştü şuanda. Bu aralar kriptoya hiç güvenemiyorum. Pozisyon almak cesaret gerektiriyor, birde çok sıkı takip. Bir şekilde dönüp dolaşıp coronaya dokunuyor konu. Yön tahmin etmek zor. Çünkü hem yarılanma var hemde genel dünya piyasaları kötü. Tüm ülkelerde ekonomik daralma bekleniyor.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 20, 2020, 12:44:08 PM Last edit: April 20, 2020, 01:23:58 PM by wolwoo |
|
eos aldım, bitcoin düşünce eos da düştü ama satoshi bazında yükseldi, ben de eos'tan btc'ye geçtim ama btc düştüğü için ben de zarar ettim (almanlar yenildiği içinasgfhage) https://tr.investing.com/indices/indices-futuresvadeliler düşüyor, tether'e mi geçsek bilemedim Bende diyorum btc neden düşüyor : ) 7000 altına düştü şuanda. Bu aralar kriptoya hiç güvenemiyorum. Pozisyon almak cesaret gerektiriyor, birde çok sıkı takip. Bir şekilde dönüp dolaşıp coronaya dokunuyor konu. Yön tahmin etmek zor. Çünkü hem yarılanma var hemde genel dünya piyasaları kötü. Tüm ülkelerde ekonomik daralma bekleniyor. bence "haftaya dumpla başlayalım" dediler, ilerleyen günlerde artış yaşanabilir. corona morona bi yere kadar genel piyasa><btc><altcoin denkleminde -btc hala çok ucuz, halvingten önce bir düşüş daha olabilir ama sonra kessssin kes artış -altcoinler az da olsa nefes aldı, btc artarsa dolar bazlı kendilerini korurlar, BTC Dominance: 63,5% -Apple Piyasa değeri 1,24 Trilyon dolar, cmc 200 milyar dolar
YTD *aq ben sattım ya eos uçtu gitti ne pohtan piyasa, emme basma su tulumbası gibi, btc kafayı indiriyor altlar kafayı kaldırıyor, btc kalkar altlar salkar, dal salkar kartal kalkar....
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 20, 2020, 07:51:48 PM |
|
Son zamanlarda neredeyse hiç BTC almıyorum. Çünkü alacağım miktarlar çok küçük olacak ve 10x bile yapsa gelecek kar bir şeye yaramayacak! Onun yerine altlara yatırıp bekliyorum. Halvinge giderken; terste kalmamak için al-sat yapmayı da bıraktım. BTC'nin dump ve pump'ları da altları doğrudan ilgilendirdiğinden BTC takibini bırakmadım elbette. Halving öncesi ben de wolwoo gibi bir dump bekliyorum. Geçtiğimiz halvinglerde hep böyle olmuş. Tekrar olma olasılığı yüksek. Sonrasında ise bir durgunluk görebiliriz sene sonuna kadar. 2020 ekim-aralık aylarından çok daha ümitliyim.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
April 20, 2020, 08:03:28 PM |
|
Yahu ben daha önce de buralara bir yerlere yazmıştım: sinyal grubu vs uğraşmayın. Alın wolwoyu takibe yolunuza bakın. Adam en baba bottan daha iyi ama kime anlatıyoruz. Şaka bir yana şu an elimizi neye atsak patlayacak gibi. Sadece kripto para için demiyorum. Sanırım en iyisi döviz ve altında kalmak bir süre.
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
April 20, 2020, 08:06:53 PM Last edit: April 20, 2020, 08:39:22 PM by wolwoo |
|
Yahu ben daha önce de buralara bir yerlere yazmıştım: sinyal grubu vs uğraşmayın. Alın wolwoyu takibe yolunuza bakın. Adam en baba bottan daha iyi ama kime anlatıyoruz. Şaka bir yana şu an elimizi neye atsak patlayacak gibi. Sadece kripto para için demiyorum. Sanırım en iyisi döviz ve altında kalmak bir süre. gözümü kararttım aldım yine eos, UZAK DURUN! öğlenkine göre daha fazla aldım ama tether'e geçmek lazımmış ustaaaa BNB sayfasında yazmıştın ------------------------ (❁´◡`❁) (•_•) (⊙_⊙) (●'◡'●) ༼ つ ◕_◕ ༽つ (⌐■_■) (¬‿¬) (envai çeşit emoji)
|
|
|
|
|