Selam @Cean, Bahsettiğin profili inceledim, dediğin doğru. Jr member bir çok kişiye referans-kanıt olmadan negatifler bırakmış.
Açtığın flag'a destek atacaktım. Fakat teknik bir hata olmuş galiba. Flag için verdiğin referans
linki bu. Burada başka bir üyenin hesap satış konusu var. Yapman gereken şu hocam: Öncelikle Reputation bölümüne bir konu aç. Durumu çok net, anlaşılır biçimde izah et, destek iste. Daha sonra kişinin profilinden flug aç. Referans bağlantısı olarak açtığın konu linkini yapıştır (yada açmış olduğun flug'ın linkini değiştir).
İngilizcen çok yoksa kısa cümlelerle biraz anlatsan yeter. Zaten durum ortada. Hiç olmadı en azından bu açtığın konuyu bağlantı olarak ekle hocam. Flug'a başkası baktığında linke tıklayıp daha iyi anlayabilir durumu. DT üyeleri de daha çok destek verir bu şekilde. Zaten o kişinin size verdiği negatifin hiç bir hükmü yok. Dt1 - Dt2 olmadığı için profilinizde görünmüyor. Yani aslında hiç takmanıza bile gerek yok şuan için.
Bu arada sizin profilinizde 1 tane dt negatifi var. Sadece o görünüyor. O da çok saçma bulduğum bir gerekçeden dolayı. 2018'de merit sistemi daha yeni açıldığı ilk ay göndermiş olduğunuz 50 meritten dolayı negatif vermişler size. O zamanlar sistemin ne olduğunu, nasıl çalıştığını kimse doğru düzgün bilmiyordu. Kaldı ki merit dağıtımı subjektif bir konudur. İster 10 atar ister 50 atar bir gönderiye. Bundan dolayı DT negatifi hak ettiğinizi düşünmüyorum. Sırf bir mesaja 50 merit göndermeniz sizi kötü bir insan yapmaz. Merit attığınız kişi için "Arkadaş alt hesabım da değildir" demişsiniz. Translate ile çevirip yanlış anlamış lauk. "Blatantly, publicly, admitted trading of merit with their friend" diye yazmış. Irkçı kötü varlık.
Daha çok aramızda olmanız dileği ile.