Baya teamviewer kullanır gibi oyunu başkasının PC'sinden oynatıyor yani sistem sana. Çok ilginç gözüktü. Ama bunun sağlıklı çalışıyor olması biraz mümkün görünmedi bana. Bir yerde kesin olarak patlar gibi geliyor bana.
Kullananlar yorumlasın. Benim bağlantı 50mb. PC alacağıma buna da üye olurum ne olacak.
Hocam youtube dan bir oyunun 1080 p gameplay ini aç sonra izle ve kendin oynadığını düşün
bir fark yok emin olabilirsin 50mb internetle hele. ama ben wifi den bağlandığım için 25mb netle arada spike lar olabiliyor görüntü kalitesi kısa süreliğine 480 p civarına düşebiliyor
oyun içi gecikme hissedilmeyecek kadar az bi yerden sonra fark etmiyorsunuz bile ama rekabetçi oyunlar kesinlikle oynanmaz
gerçi onun için yarış modu var GeForce Now da onu denemedim ama sanmıyorum illa o 15 mslik geçikme bile hissettirir rekabet ortamında
Bağlantım 50mb diye hava attım. Şimdi bir şeyler indireyim dedim bağlantı düşük geliyor.
Kablo TV'nin internet hizmetini kullanıyorum ne oldu bunlar millet evde internete asıldı diye kısıntıya mı gittiler? Eğer öyleyse benim faturada da aynı oranda kısıntıya gitsinler.
Bu arada Stadia'yı denedim ama ya internet hızından ya da VPN nedeniyle performans alamadım. Bir kaç kez koptu falan kapatıp açmak zorunda kaldım.