cidden bu piyasada bu tarz yeteneği ve gücü olan birisi olsaydım acımadan yapardım. zamanında etc de de yapıldı yapılmadı mı ne oldu. hiçbirşey yapan yaptığı ile kaldı sanırım ufak paralarla bch da yapılabilir durumda twitterda görmüştüm millet ne oluyor diyordu. hesaplamalarını bile yapan vardı.
Piyasadaki en büyük sıkıntılardan birisi bu. Bunun yapılabilirlik konusu mümkün olmayacak şekilde kalkmadıkça aynen @mandown'un dediği gibi fırsatını bilen yapabilir olacak.
Bunu yapılamayacak şekilde güçlü ağlar kurarak engellemek lazım. Bugün BTC forklarının tamamı ortadan kalksa ve oradaki madenciler BTC'ye gelse mesela %51 imkansız bir hal alır. Tabi bu teoride mümkün bile değil. Varsayımsal konuşuyorum.
Piyasanın BTC varken, BCH, LTC, BSV gibi coinlere gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Aynı şekilde ETH varken, TRX, EOS, NEO'ya da ihtiyaç yok.
Bu şekilde mantıklı bir yapılanma olsa hem doğru coin'ler en yüksek seviyelere ulaşırdı hem de güvenilir bir ortam olurdu. Bugün kim Justin Sun, CSW, Larimer'e güvenebilir ki? Vitalik ETH'de önemli olsa da hem diğerleri gibi değil hemde daha güvenilir bir karakter izlenimi var.