Cartesi tokene bir miktar yatırım yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz binance adındaki borsadan hesap oluşturup almayı düşünüyorum kimlik falan gerekiyor mu
Binance IEO'su ile piyasaya adım atmıştı geçen aylarda Cartesi. Al ya da alma tavsiyesi vermek çok sıkıntılı. Ne olacağı belli olmuyor çünkü bu piyasada. Kimse kimseyi zora sokmak istemez forumda.
Sirkülasyon miktarı şu an için düşük seviyelerde: 147 milyon! Fakat toplam adedinin 1 milyar olduğu gözlerden kaçmasın!
Yani düz mantıkla baktığımızda, sirkülasyona dahil edilecek her miktar, Cartesi'nin fiyatına olumsuz etki yapacaktır.
Elbette önümüzdeki süreçte çok iyi geliştirmeler yapıp/yapamayacağına göre de değişkenlik gösterebilir bu durum.
Alım yapmadan önce, 1 milyarlık adedin hangi dönemlerde sirkülasyona gireceğini araştırmanızı öneririm. Yukarıdaki yorumlarda 32 milyon adetlik kilidi açılacak token'den bahsediliyor mesela.
Not: Binance üzerinde hesap açmak çok basit. Kimliğe de gerek yok. Eğer 2 BTC üzerinde çekim yapacaksanız o zaman KYC isteniyor.
2FA güvenliği aktif etmeyi unutmayın! Bol kazançlar...