big_daddy (OP)
|
|
April 16, 2020, 08:10:22 PM |
|
Tražim ZIL hodlere koji bi htjeli uložiti svoj ZIL u shared node Pošto je iznos potreban za postavljanje node-a za mene osobno trenutno nedostižan, a u ranijoj fazi sam "nakopao" određenu cifru ZIL-a koji samo bez veze stoji u long hodl-u, odlučio sam pronaći još ZIL hodlera koji bi htjeli zavrtiti node Detalji na linku -> https://blog.zilliqa.com/zilliqa-staking-update-9-april-2020-21a99aadd8f1
|
If you don't believe it or don't get it, I don't have the time to try to convince you, sorry.
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 16, 2020, 08:23:32 PM |
|
Tražim ZIL hodlere koji bi htjeli uložiti svoj ZIL u shared node Pošto je iznos potreban za postavljanje node-a za mene osobno trenutno nedostižan, a u ranijoj fazi sam "nakopao" određenu cifru ZIL-a koji samo bez veze stoji u long hodl-u, odlučio sam pronaći još ZIL hodlera koji bi htjeli zavrtiti node Detalji na linku -> https://blog.zilliqa.com/zilliqa-staking-update-9-april-2020-21a99aadd8f1Kolko je minimum za stejkanje? Neda mi se trazit po netu, a nije odma vidljivo na linku koji si dao + princeza sam
|
|
|
|
casperBGD
Legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
|
|
April 16, 2020, 08:41:41 PM |
|
koliko sam ja upoznat, nema konkretnog minimuma, ja imam nesto sitno ZIL, i generalno sam zainteresovan, ali taj udeo je daleko od presudnog da se uspostavi shared node
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 16, 2020, 08:50:42 PM |
|
Kolko je minimum za stejkanje? Neda mi se trazit po netu, a nije odma vidljivo na linku koji si dao + princeza sam
10,000,000 koliko sam ja upoznat, nema konkretnog minimuma, ja imam nesto sitno ZIL, i generalno sam zainteresovan, ali taj udeo je daleko od presudnog da se uspostavi shared node
svaki "penny" je vrijedan
|
If you don't believe it or don't get it, I don't have the time to try to convince you, sorry.
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 16, 2020, 08:54:54 PM |
|
Za penny mos dobit 2.5 zil haha
10m je malo previse ako se mene pita. To je cca 5btc. Samim time je meta za hackere
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 16, 2020, 09:10:02 PM |
|
Za penny mos dobit 2.5 zil haha
10m je malo previse ako se mene pita. To je cca 5btc. Samim time je meta za hackere
tako sam u VeChain (VEN -> VET) node usao, grupno pred dva ljeta tamo je zakljucano preko 4,000,000 VETa, koji su sigurno meta hackera, ali sta i tko danas nije meta hackera?
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 17, 2020, 08:36:46 AM |
|
A generalno ja sam za
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 17, 2020, 08:39:25 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 17, 2020, 08:43:33 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu Ma bijeda. 10k zil (to sam izmajnao), ali spreman sam ici i do 100k ako ce biti na knap
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 17, 2020, 09:00:49 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu Ma bijeda. 10k zil (to sam izmajnao), ali spreman sam ici i do 100k ako ce biti na knap Tako sam i ja, izrokao 35k i spreman sam bar 100k skupiti za potrebe node-a Eto, vec smo u dva dana skupili “imaginarnih” 200k Pa nije lose
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 2618
Merit: 1236
|
|
April 17, 2020, 09:33:58 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu Ma bijeda. 10k zil (to sam izmajnao), ali spreman sam ici i do 100k ako ce biti na knap Tako sam i ja, izrokao 35k i spreman sam bar 100k skupiti za potrebe node-a Eto, vec smo u dva dana skupili “imaginarnih” 200k Pa nije lose Ja sam se mislio priključiti ali mojih 6k je stvarno bijeda pa neka radije to stoji u walletu. Nije da vam ne vjerujem nego bi mi prinos bio tako mizeran (pretpostavljam) da se ne isplati zezati s tim.
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 17, 2020, 09:35:26 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu Ma bijeda. 10k zil (to sam izmajnao), ali spreman sam ici i do 100k ako ce biti na knap Tako sam i ja, izrokao 35k i spreman sam bar 100k skupiti za potrebe node-a Eto, vec smo u dva dana skupili “imaginarnih” 200k Pa nije lose Ja sam se mislio priključiti ali mojih 6k je stvarno bijeda pa neka radije to stoji u walletu. Nije da vam ne vjerujem nego bi mi prinos bio tako mizeran (pretpostavljam) da se ne isplati zezati s tim. Pa dokupis 94k i joinas se u big boys club. Nemoj biti djiber. Promotan si za 2 ranka na bitvestu, #imasemozese
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 2618
Merit: 1236
|
|
April 17, 2020, 09:36:47 AM |
|
A generalno ja sam za
Super! Mogu li saznati o kojem se iznosu ZILa radi? Pa da krenem slagati tablicu Ma bijeda. 10k zil (to sam izmajnao), ali spreman sam ici i do 100k ako ce biti na knap Tako sam i ja, izrokao 35k i spreman sam bar 100k skupiti za potrebe node-a Eto, vec smo u dva dana skupili “imaginarnih” 200k Pa nije lose Ja sam se mislio priključiti ali mojih 6k je stvarno bijeda pa neka radije to stoji u walletu. Nije da vam ne vjerujem nego bi mi prinos bio tako mizeran (pretpostavljam) da se ne isplati zezati s tim. Pa dokupis 94k i joinas se u big boys club. Nemoj biti djiber. Promotan si za 2 ranka na bitvestu, #imasemozese Haha! Ta dva ranga više u Bitvestu ne vrijede niti za 100 ZIL tjedno da kupim. A nije da ne pišem... Pišem posvuda. Čak sam se uključio u Begginers sekciju jer tamo možeš stvarno pisati o svačemu, a da je on-topic.
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 17, 2020, 10:17:36 AM |
|
Ma ja nebi stvarao granice od 100k Ja bi doslovno prihvatio bilo koji ZIL iznos, samo da zavrtimo node Prinos je mozda mali, ali skupi se lijepa cifra A ZIL ima veliki potencijal, pratim ja taj projekt, ima tu nade
|
|
|
|
casperBGD
Legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
|
|
April 17, 2020, 11:38:27 AM |
|
Ma ja nebi stvarao granice od 100k Ja bi doslovno prihvatio bilo koji ZIL iznos, samo da zavrtimo node Prinos je mozda mali, ali skupi se lijepa cifra A ZIL ima veliki potencijal, pratim ja taj projekt, ima tu nade
jesi siguran da je 10 milki minimum, koliko sam shvatio to je za neki ful node za menjacnice i slicno, mozda sam pogresio, a operation node nema neki poseban minimum, a moze se stake-ati? ja bi mogao uci sa npr. 50k
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 17, 2020, 12:07:54 PM |
|
Ok, za sada onda imamo 256k ZIL
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 17, 2020, 12:22:09 PM |
|
jesi siguran da je 10 milki minimum, koliko sam shvatio to je za neki ful node za menjacnice i slicno, mozda sam pogresio, a operation node nema neki poseban minimum, a moze se stake-ati? ja bi mogao uci sa npr. 50k
kad provjeris njihov kalkulator stejkanja, https://zilliqa.github.io/staking-calculator-plugin/ , ako stavis manje od 10m ti daje gresku, tako da je moja cvrsta pretpostavka da je ipak 10m minimum za node a izgleda da Zilliqa zeli imati samo velike igrace na vrhu, mozda zbog stabiliteta, i dugorocno gledano nije to losa strategija Ok, za sada onda imamo 256k ZIL koliko god daleko 10m u ovom trenu bilo, nije nedostizno drago mi je da interes postoji animirati cu i ITA dio foruma
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 17, 2020, 12:28:27 PM |
|
Potvrđeno je. Da bi imao svoje stake node, moras imat 10M ZIL
Ono sto dalje navode je da ti kao obican smrtnik mozes ucestvovati grupno sa manje, ali stake node kao node mora imat 10m+
|
|
|
|
big_daddy (OP)
|
|
April 20, 2020, 06:56:16 PM |
|
nije bas neki interes, treba taj upit dignuti na jos mozda kojekakve telegram i discord grupe, ali samo gdje imate potpuno povjerenje u clanove tih grupa
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
April 21, 2020, 06:48:11 AM |
|
nije bas neki interes, treba taj upit dignuti na jos mozda kojekakve telegram i discord grupe, ali samo gdje imate potpuno povjerenje u clanove tih grupa
A generalno je rijetki interest za takve stvari. Da kazes da ima 9.9m i da treba jos 100k, naso bi nesto ljudi. Al ovak tesko. Mozes rikirati, dici server i neki web, pa mozda raja dodje.
|
|
|
|
|