trend hocam sen 3-5 bir şey ateşleyip öğrensene ;D ;D
@trendcoin, @gospodin doğru söylüyor 3-5 ateşle öğren bu işi, ağa konuyu sen açtın başıma bela ettin :) sonra gel bize anlat böyle böyle oldu diye :)
ayrıca senin şu yorumuna da çok güldüm yine ya.
ulan bizim scamcı pezevenkler de o bile yok ;D
.......
madencilik yapmak için belirli bir miktar eth. (level 2 - 0.1 ETH, level 3 - 0.3 ETH) ödemesi yaparak, hesabı iki ve üçüncü seviyeye yükseltmek gerekiyor.
.......
→ akıllı kontrat madenciliği, serbest bir değer atamasından mı, yoksa direkt eth bloklarına dayalı bir şekilde mi MNE üretimi gerçekleştiriyor tam olarak anlayamadım; ama değerler eth günlük blok üretimi ile oldukça yakın düzeyde.. her bir genesis 32.000 MNE, blok başına 0.00032 MNE üretiyor; günde 6000 blok ile toplamda 1.84 MNE (anlık olarak 0.36658 usd) üretim imkanı sunuyor.
→ yükseltme maliyetleri; level 2 - 0.1 ETH, level 3 - 0.3 ETH
olay açık :))) 60 küsür dolar veriyorsunuz ve günlük 0,35 dolar civarı -MNE token olarak- madencilik geliri elde ediyorsunuz. şu an için market fiyatlarına göre 6 ay civarında amorti ediyor galiba.
ben %99.9 prensiplerine bağlı biriyim, belli başlı ilkelerin dışına kesinlikle çıkmam :))) üstelik ortada bir aşk hikayesi var ve hikayenin behlül'ü de belli :) ilk fırsatta elimdeki genesis bloğu satmaya çalışacağım, sadece şu ara ilgilenecek imkan bulamadım.