ben konuyu açarken elle tutulur belki bir spor yapan vardır diyordum öğrenelimde evde ufak tefek hareketler yaparız diyecektirm ancak gördümki millet benim gibi yatıyor akşama kadar heheheh
4 yıl oldu nerdeyse bodybuilding ile uğraşıyorum yıkıldım kapanınca açıkcası çünkü kas kaybı benim için kaçınılmaz oluyor bir nevi. Birde şimdi ramazan girdi bir nevi şu anda oruç tutuyorum öğlen yapamıyorum akşama doğru iftardan sonra başlıyorum evde toplam da 40kg yakın set var bir dumbel birde düz bar var birde direnç bandı falan var.
2 saat spor yapıyorum genelde evde yemek konusu ise ben her şeyi yerim ama bazı şeyleri çok az tüketirim oda cips,kola çikolata bitter veya şekersiz hariç bunları az tüketmeye çalışıyorum genelde ama bu evde kalmak sıkıntılı bana göre yapacağınız hareketler sabah kalktığınızda en iyisi ev içerisinde düzenli koşu yapmak yada ip atlama yapmak elinizde ip varmış gibi bu direk sabah yapılan antremanda kalp atımını hızlandırıp geri kalan süre içerisinde yağ yakma metoduna bir nevi geçtiğinizin göstergesi olur.
Şınav,barfiks, Barfiks ise dışarda parklarda oluyor artık açıldı genelde bizim burada parklarda yapılabiliyor belli bir kısıtlama çercevesinde. Şınavın varyasyonları var onlar yapaılabilir decline push ups,v push ups tarzı falan.
Beslenme evde kalındığı sürece şeker den uzak durulacak kesinlikle bu sürede evde çok fazla zaman geçirdiğimiz için yağlanmak bizim kaçınılmaz son oluyor yediklerimize dikkat emez isek. Tabi ne kadar bunları yapabilirsek kardır bana göre...