Oyun dedin mi gel bana . Her türlü oyunu oynamışlığım var birkaç tavsiye yazayım...
İlerlemeli kurgusal oyunlarda en başarılıları
Witcher 3: Wild Hunt oyuna başlayın ne demek istediğimi anlayacaksınız . Eğer iyi bir bilgisayar sahibiyseniz oyundaki en ufak bir yaprak sallanması , yahut geraldın ( Ana karakterimiz oluyor ) beyaz saçlarının rouch (kendisinin atı ) üzerinde giderken sağa sola gitmesi bile fazlasıyla sizi tatmin edecek. Görüntülerin yanı sıra, oyunda senaryo seçimi de sizin ellerinizde . Bu oyunu daha boş bir hale getiriyor kimi noktalarda insanlarla diyalog kuruyorsunuz . Seçtiğiniz yollar sizin oyununuzun sonunu etkiliyor. Yanlış değilsem 18-20 arası oyunun farklı sonu vardı .
God of War efsane seri . Ancak tek sorunu PC de yok PlayStation formatında oyun ki PlayStation ı olan herkes bu oyunu mutlaka oynamıştır diye düşünüyorum .
Euro Truck Simülatör ETS , ayrı fan grupları olan , tır sürdüğünüz bir yerden bir yere nakliyat yaptığınız bir oyun. Bunun İçin logitechin direksiyon vites setini alıp vitese tespih takan arkadaşım var
Football Manager serisi tavsiyem 13 ile 17 . Eğer nostalji seviyorsanız CM 01/02 de indirebilirsiniz. Harika bir oyun yıllardır büyük fanıyım ve mutlaka oynarım . Ama editorden yabancı kısıtlamasını kaldırıp oynayın daha zevkli oluyor . Buna ayrı bir başlık bile yaraşır.
Shadow of Mordor yüzüklerin efendisinin oyunu. Bence harika yapılmış bir oyun . Deneyebilirsiniz .
League of Legends güzel bir Moba oyunu tavsiye ederim.
Knight Online Gençliğimin katili
Az çok duymuşsunuzdur oyun çok güzel ama pay2win olduğu İçin bıraktım .
Resident Evil serisi Akşam ışıkları kapatıp oynadığınızda üzerinize doğru gelen zombinin sesleri ile irkilip çatışabilirsiniz . Sahura kadar güzel vakit geçirirsiniz..
Daha çok oyun var da bu kadar şimdilik yazayım