Salut!
Rigul meu este format din urmatoarele:
Placa de baza:
GA-990FXA-UD5Procesor: AMD Sempron 140 2.7 Ghz
Risere: powered si taiate
Placi Video: 4 R9 280x Saphirre Vapor-x OC Version
Surse: 2
Cooler Master GX Lite de 700w
Momentan am scapat de ele deoarece nu mai functionau si acum tin rigul doar cu 2 placi video pe o sursa Super Flower Amazon Series de 800w.
La inceput am avut un Cooler Master GX Lite ca sursa primara avand doar 2 placi video si mergea perfect.
Cand am pus 2 Cooler Master GX Lite am incercat sa le pun asa ( riserele fiind netaiate ):
- Pe prima sursa am pus placa de baza , hdd etc si 2 placi video + alimentarile la riserele de la ele
- Pe a doua sursa 2 placi video + alimentarile de la risere
Dupa o zi de functionare am vazut ca a placile video de pe a doua sursa nu mai primeau curent.
Am incercat sa testez sursa la rece tot cu o agrafa dar ventilatorul dadea sa se invarta putin si atat, se oprea.
Dupa multe cautari am zis ca este de la risere caci nu sunt taiate si curentul se intoarce in placa de baza. Doua Cooler Master GX Lite am stricat asa.
Dupa ce am taiat riserele am incercat cu un Super Flower Amazon Series de 800w si un GX Lite. Am pus sursa Super Flower ca sursa primara iar GX Lite secundara. Dupa o zi de mers a crapat iar a doua sursa. Nu stiu cum sa mai incerc astfel incat sa folosesc 2 surse ca sa alimentez un rig de 4 R9 280x care sa mearga fara probleme.
Ultima solutie ar fi sa pun 2 amazon Series si sa incerc si asa. Voi ce parere aveti ? Multumesc.