Czemu nikt tutaj nie pisze?:p...
Powiem Ci, że ja przestałem, ponieważ ktoś, kiedyś napisał w takim wątku z nagrodą, dokładnie edytował post otwierający i dodał, że jego kokurs został opublikowany na kilku lokalnych grupach i on tego nie chce, wolałby, żeby tylko zainteresowani w danej sekcji forum (stali bwalcy) mieli większe szanse, jak jakiś random, który wpadnie i nie daj boże jeszcze wygra, a później dostanie taką nagrodę i rzuci gdzieś w kąt, bo będzie dla niego bez żadnej wartości.
Jest w tym trochę racji, chociaż z drugiej strony sprawdziłem i akurat w jego wątku nikt poza mną sie nie zarejestrował z naszego lokala, a w dodatku u nas, to jest raptem cztery osoby na krzyż, więc odzew i tak żadny przy 100 miejscach w konkursie, gdzie 70% jest pustych. Ja myślałem zupełnie odwrotnie, że pomagam takim działaniem, a widać, że jednak nie. Jak to mówią "dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane", czy jakoś tak
Mniejsza z tym, trochę racji jest i trzeba albo pytać w wątkch, jak nie jest podane, albo wysyłać PM przed taką publikacją, żeby się nie zdziwić, tak jak ja.