arkadaşlar son zamanlarda piyasa ve forum nerdeyse bitik seviyelerde projelerden vs habersiz kaldık elinizde veya duyduğunuz işe yarar projeler var mı acaba? bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.
Dostum, forumdaki son mesajım olarak yazıyorum; ciddiye almanı öneririm! Boşuna macera peşinde koşma. İlk yapman gereken "
https://entethalliance.org/" bu organizasyonu incelemen. Bundan sonraki dönem bu organizasyonda yer alan şirketlerin/projelerin olacak. Bunlar da önem sırası olarak Chainlink, Unibright ve Lition. Ağırlığı ilk ikisine vermek koşuluyla sepet yapman ve biraz sabretmen sana çok kazandıracaktır. Tüm forum ahalisine bundan sonraki dönemde bol kazançlar dilerim!
Bu logoyu barindiran milyonlarca proje gordum, neden ozellikle 3 projeyi saydiniz?
Milyonlarca biraz abartılı olmuş. Bu üç proje
Baseline Protocol'ün iskeletini oluşturuyor. Bütün sistem Chainlink Oracle kullanacak(zaten Chainlink bambaşka bir evrene doğru gidiyor, swift ile yapılan ortaklık Ripple ve Stellar'ın ayağına sıkacak türden.) Sistem şablonunu ise Unibright oluşturuyor. Şirketler, ihtiyacı olan özellikleri Unibright'ın şablonunda seçip, basit bir şekilde kendilerine ait blockchain'i oluşturuyor. Bunun içinde bir miktar UBT kitlemeleri gerekiyor. Sıfırdan bir ağ oluşturmak için harcayacağın paranın yüzde biriyle kendine ait güvenli ve işlevsel bir sistemin olacak. Unibright ve Lition'un SAP desteği var. Hatta SAP ceo'su Lition'un danışmanı aynı zamanda. Proje ortaklarından biri olan Ernst and Young ise sisteme müşterileri getirecek(ki zaten yüzlerce firmaya danışmanlık hizmeti veriyor.)
Bu arada Unibright yarın Bittrex'de listelenecek. Lition içinse almak için acele etmeyin derim. Haziran ayında yaklaşık 7 milyon tokenin kilidi açılacak, bu nedenle fiyatı düşebilir.
hocam detaylı açıklamanız için teşekkürler. UBT son 1 haftadır benimde takibimde olan bir proje umarım güzel noktalara gelebilir.
Abi XSN falan yazıp insanların aklını bulandırmayın. XSN ölü doğmuş bir projedir. Github yazılımlarına bakarsanız 2 satır değişim bile yok. Roadmap deseniz 1 sene geriden geliyor, hatta gelmiyor. XSN alacak olsan borsada bile yok.
Kimsenin kafasını karıştırmaya çalışmıyorum. Proje ile ilgili bildiğim şeyleri yazdım. amaç hızlı aksiyon almak ise XSN buna uygun değil. hala geliştirme aşamasında ve ekipte nakit para yok.