Changelly'i bilmiyorum bu alanda otorite midir? Bu tarz sitelerde genelde çok yüksek komisyon, banka faizi ve bir süre sonra kişisel bilgilerin sızdırılması ile mağduriyetler oluşuyor. Yani sizin siteniz için demiyorum tabi. Genel olarak olan şeyler.
Kimlik doğrulama için ne tür bilgiler isteniyor sitede? Ne kadar sürede onaylanıyor? Para çekim sınırları ne kadardır?
- Changelly otorite değil ancak son derece başarılı bir şirket. 7/24 canlı desteğe sahip ve 2 milyondan fazla kullanıcısı var; sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
- Ne ödeyeceğinizi görüyorsunuz satın alım yaparken. Changelly çeşitli kripto para ticaret platformlarıyla çalışıyor ve bu sayede size piyasadaki en iyi teklifi getiriyor; sürekli aynı yerden alım yapmıyor. Uygulanan komisyon %0,25.
- KYC için ehliyet, pasaport, kimlik veya oturma izni kullanılabiliyor.
- Onay hemen oluyor ancak paranın cüzdanınıza gelmesi bildiğiniz gibi ağ ile ilgili. Genel olarak 5-30 arası denebilir. Örneğin ERC-20 bir token için genellikle 5 dakika ama diğerleri için biraz daha uzun sürebilir.
- "Para çekim sınırı" diye bir şey yok; para zaten sizin belirttiğiniz cüzdana geliyor.