Stvarno sumnjam da ćeš na ovaj način pronaći nekoga tko je voljan riskirati $1000. Jer, budimo realni, ti si Newbie i rizik postoji jer nikad ne znaš s kime se ideš naći, a u džepu nosiš $1000 te si podložan
$5 wrench attack.
Ne znam puno o posuđivanju ovdje na forumu, ali znam da postoji cijela
sekcija foruma posvećena posuđivanju pa preporučam da pogledaš tamo kako to funkcionira.
Da znam da postoji sekcija za to, medjutim nebih to ni pokusavao....ako je netko domaci za, super ako ne snaci cu se vec kao i uvijek.....
Ako nista drugo u planu je i integracija paycek.io usluge tak da ako budete u blizini kad otvorim, mozete na pivkana sa cryptom
Nemoj misliti da je to nešto protiv tebe osobno. Stvar je u tome da imaš novi račun, nitko ovdje te ne zna (iako i to "poznavanje" ovdje na forumu ništa ne znači), a očekuješ da će netko reći "da, ajmo se naći tu i tu, a ja ću sa sobom imati $1000".
Osobno sam posuđivao novac osobi s foruma ali čovjek je član dugo vremena i ajmo reći da sam mu mogao vjerovati. Naravno da sam bio skeptičan ali ipak je ovo online "poznanstvo" prevagnulo pa sam mu posudio. Sve je vraćeno i prije roka.
S druge strane, osobi s novim računom ipak ne bi niti priznao da imam toliko love, a kamoli posudio.
Btw, što se tiče pifkana preko Payceka, uvijek sam za to