Beğenmenize sevindim. İzleyene bir şeyler kattıysa ne mutlu, yada biraz düşündürdüyse...
Bu videoda birazda yabancıların bize ne göz ile baktığını, bizi nasıl anlayıp nasıl değerlendirdiklerini görüyoruz.
Tabi videoda bazı sözler bizim gücümüze gidebilir ve alınabiliriz. Ama doğru her zaman doğrudur.
Ülkemiz belki 100 yıl içinde düzelebilir. Cocuklarımız ve onların cocukları bizlerden daha doğru kararlar alırsa ve gerçek demokrasi varsa.
Ne yazık ki burada bu satırları okuyan sizler bu güzel günleri büyük ihtimal ile göremeyeceksiniz. Sınırlı ömrümüz olduğu için bu işler böyle.
Şuan bu yazıları yazarken ben çok yorgun ve bitkinim. Kusurlu yazmış olabilirim, Dün evimde yangın çıktı mutfak tüpünden dolayı.
Evimizin teras katı yandı 2 itfaiye aracı ve 1 ambulans geldi. Ambulans çağırmadık ama otomatik geldi. Ve polisler geldi.
Hayat çok garip. Eşim her zaman yaptığı gibi ocağa bir şey koyup ateşi yakıyor ve tüp hortumu ile tüp alev alıyor. Çığlığı ile ben yanına gittim ve tüpten volkan gibi ateşler yükseliyordu.
Ölmedik ve yaralanmadık bu çok iyi
ama kıyısından döndük. Ama evinde bir bölümü de yandı.