"""Ferrum Network is a DAG based protocol platform for the development of centralized and decentralized application. The Ferrum Team successfully created 4 application on their platform. The applications are The Ferrum OTC Wallet, The Ferrum Decentralized Exchange, The Kudi Exchange, and The Subzero Wallet."""
"""Ferrum Network, merkezi ve merkezi olmayan uygulamanın geliştirilmesi için DAG tabanlı bir protokol platformudur. Ferrum Ekibi platformlarında 4 uygulama başarıyla oluşturdu. Uygulamalar Ferrum OTC Cüzdan, Ferrum Merkezi Olmayan Değişim, Kudi Borsası ve Subzero Cüzdan'dır."""
Kyber networku görünce aklıma gekdi. Bilmediğim icin soruyorum. Bu ferrum network te dediginiz gibi dapp ni yoksa platform coini mi olacak?
Yoksa network kısmı sadece denk mi geldi?
bu konuda bende defi ve dex yılı olacağını düşünüyorum. çünkü insanlar artık hayatın her alanında bu cripto token ve coinleri kullanmayı istiyor. bu noktada piyasanın ihitaycı olan finans ihtiyacını defi ve dex. defi furyasını kaçırdım ama umarım dex için aynı olay olmaz.