bildiğim kadarıyla @bthd sen bountylerde sadece imza ve makaleye katılıyorsun. zaten bountyde kazanç imza, makale, videoda arkadaşlar. burada önemli olan seçmiş olduğunuz projenin tam anlamıyla çöp olmaması. bir de dün yazdığımı yine tekrarlayacağım sattıktan sonra bas geç hocam bir daha arkana bakma.
liste için de teşekkürler. artık bountylere zaman ayıramıyorum ama keyiflidir millet. yapın kazanın.
Hocam sosyal medyaya katılan epey kişi oluyor ve pasta iyice küçülüyor ama imza ya da makale olayında katılıma göre yine dişe dokunur bir token geliyor. Benim makale yeteneğim yok olsa onu da değerlendirirdim.
İmza katılımı %90'ında en yükseği alıyor. Twitter yada facebook katılımının hatta reddit katılımının makaleden daha çok aldığı çok proje gördüm burada asıl olay menajerde ve token dağılımında bitiyor. Menajer makaleyi iyi incelemezse yüzlerce katılım oluyor zirnik alamıyorsunuz. Aynı şekilde twitter yada face kampanyalarını iyi incelemesse de multi bir sürü hesap katılım gösteriyor asıl emek verenlerin emeği cacık oluyor.
Mesela vidt ele alırsak benim 2800 tane aldığım 2. kampanyasından
twitter kullanıcıları 2100
face katılımcıları 2100
çeviri 7000
reddit 2000 almış.
Genelde sıralamada en tepeyi imza ve çeviri alıyor genel dağılımla ilgili olmakla beraber. Makale bence hamallık kabul edildisi edilmedisi senin orijinal yazını kabul etmeyen adam tutuyor başkasının 10 hesapla katıldığı google çeviri copy paste makaleleri geçerli sayıyor dil bilmediği için. Çok defa hiç oldu emeklerim, anlatıyorum ispat ediyorum sonuç değişmiyor.
Edit: Açtım baktım kendi arşivlerimi katıldığım kampanya sayısı 900'e yakın dişe dokunur ödül aldığım 10-15'i geçmez. 3 tanesi çok çok iyi gelmiş onları da herkes kadar erken olmasa da biraz erken satıp 3 te 1 ini 4 te birini ancak almışız.
2 senede 900* 500= 450.000 kelime yazı yazmışım en az eder mi etmez mi bilemedim
. Para etmeyenleri ve eskileri sildim makalelerin yazdığım platformlardan. steemiti kullandığım bile sadece 350+ yazı olmuş.