Bitcoin sanırım 7200 seviyelerine gelmeden rahatlamayacak, düşecekse de bir an önce düşsün de kurtulalım, kaç gündür dengemizi bozdu, tam düşecek diyosun yükseliyo, tam yükseliyo diyosun düşüyo, iyice kafa karıştırdı. 7200'e düşse de çok uzun süre kalacağını düşünmüyorum, bir iki hafta içerisinde 9000 seviyelerine geri gelebilir, hem böylesi daha iyi olacak diye düşünüyorum, alttaki boşlukları doldurup daha güvenli bir şekilde yükselişe geçebilir.
Katılıyorum hocam düşecekse düşsün de yükseliş rallisine başlasın bıktık artık ha düştü ha düşecek korkusundan bu ne böyle

20 bin dolar tahmini de tarihi zirvenin de üzerinde inşallah görürüz
Hocam bekliyoruz bekliyoruz, bir yandan da altcoinler uçuyor gidiyor, gözümüzün önünde

inşallah doğru olanı yapıyoruzdur, bir türlü o beklenen bitcoin düşüşü gerçekleşmedi, piyasaya tam anlamıyla girmeyi düşündüğüm zamanlar düşüş hareketi başlar gibi oluyor, vazgeçiyorum ondan sonra tekrar yükselmeye başlıyor, bu sefer pişman oluyorum. Bu piyasa gerçekten de gözü karaların piyasası, yüreği kaldırmayan adam gitsin borsaya girsin.